Психиатър: Слави е сърдит на Лена, че не му пуска

Разделителните линии в българското общество ще се задълбочават все повече, но това е естествен процес, твърди д-р Власимир Сотиров

Политика
15:11 - 13 Януари 2023
3260
Психиатър: Слави е сърдит на Лена, че не му пуска

Гнусната чалга на екипа на Слави Трифонов за Лена Бориславова е израз на наранен нарцисизъм, каза пред подкаста "Първа точка" психиатърът Владимир Сотиров.

"Хората на Трифонов се изживяват като жертви, защото Лена не ги е признала, "пристанала", не е другарувала с тях и не е била политически "интимна". И понежа са примитивно скроени те могат да понесат отхвърлянето единствено да си отмъстят, като я "обезобразят", сексуализират, дискредитират, анализира случая д-р Сотиров.

Според него политическата сатира трябва да се толерира, но тя е насочена към силните на деня, към тези, от които зависим, които управляват. Въпрос на анализ е защо в случая не е атакуван Кирил Петков, а Лена Бориславова.

Разделителните линии в българското общество ще се задълбочават все повече, но това е естествен процес. Това каза в епизода на подкаста "Първа точка" психиатърът д-р Владимир Сотиров. Според него нетърпимостта между отделни групи ще се засилва, защото хората на този етап в България имат нужда да се разграничават и да разказват за себе си през това "какви не са, а не какви са".