Психопат мята тухли по деца, после избяга

Топ
19:30 - 22 Октомври 2019
2087
Психопат мята тухли по деца, после избяга

Психопат метна тухли по деца от 7-етажна сграда във великотърновския кв. „Бузлуджа”. След простотията мъжът едва се спаси от побеснели родители, които искаха да го линчуват, предаде borbabg.com.

 Инцидентът се разигра в късния следобед в неделя по време на футболната среща между дублиращия отбор на „Етър“ и „Левски“ – Стражица, пред очите на близо 200 присъстващи.

Още в началото на мача публиката бе изненадана от гол до кръста млад мъж, наблюдаващ действията на терена от покрива на намиращия се в съседство на новия стадион до Спортното училище „Георги Живков“ блок.

Пиещият бира човек и нестандартната му позиция за наблюдение впечатли и фотографа Анатоли Йорданов, който успя да му направи няколко снимки.

В хода на мача мъжът започна да хвърля тухли по играещите в подножието на сградата деца. За щастие клоните на дървета се оказаха преграда за отломките, но все пак парче от счупена тухла засегна едно от децата.

Броени минути по-късно гневни родители нахлуха в блока и започнаха да търсят за саморазправа мъжа, но той бе изчезнал. Снимката му пък бе предоставена на органите на реда.

Ако се съди по поведението и факта, че се е скрил доста бързо, можем да заключим, че живее в същия блок, коментираха очевидци. Дали става дума за психично болен, дрогиран или просто пиян, пък гадаеха свидетелите на инцидента.