Пуснаха Анита Мейзер от затвора

Миската бе засечена да пие вино с. Житница с новото си гадже

Новини
11:47 - 09 Април 2019
1859
Пуснаха Анита Мейзер от затвора

Скандалната Анита Мейзер, която уби съпруга си при сексоргия, се радва на свободата, пиейки вино в компанията на новото си гадже край Пловдив. Читатели на TrafficNews.bg са засекли миската в популярната конна база в село Житница. По думите им, тя била придружавана от анонимен мъж, с когото се държала доста интимно, като стремежът ѝ да бъде неразпозната останал неуспешен. Макар с шапка и очила, Мейзер приковала погледите на останалите клиенти на винарната в неделя.

Оказва се, че преди две седмици обвинената в убийство по непредпазливост, е излязла от ареста, където прекарала 40 дни. В момента сексбомбата обжалва наложената ѝ първоначална присъда на по-горна инстанция.

Анита Мейзер бе призната за виновна по двете обвинения – за предлагане на подкуп и за причиняване по непредпазливост на смъртта на нейния съпруг – 39-годишния културист Николай Димов. За всяко от тях съдът преценил за справедливо да определи наказание затвор за срок две години.

По правилата на групирането на наказания бе определено Мейзер да излежи присъдата си при общ режим. Наложена ѝ бе глоба в размер на 4000 лв, но е уважен гражданският иск на близките на Димов в размер на 100 000 лв.