Пуснаха ново порно с Криско

Легенди
18:00 - 20 Август 2019
33756
Пуснаха ново порно с Криско

Оборотният рапър Криско вече е сериозно обвързан мъж и дори очаква първото си дете, но следите от лудите дни, когато проходаше в лекия жанр, за добро или лошо остават във виртуалното пространство. Напоследък в супероборотния сайт за възрастни „Х-тюб“ се появи клипче с интимни упражнения, чийто автор е поставил недвусмисленото заглавие „Криско го подава в Троян”. Според датата на видеото то е заснето през 2011 г.

Лицето на рапъра не се вижда добре в нито един момент, но общо-взето физиката на главния герой в клипа напомня Кристиан Талев. Трудно обаче някой неспециалист би се наел да определи дали кадрите са автентични.

Все пак подобен клип не е никаква изненада, тъй като още преди 10 години, когато беше още невръстен хлапак с едва наболи мустаци, хип-хоп изпълнителят без скрупули качи в мрежата свой клип с брюнетка, която съсредоточено му прави фелацио.

Доволната физиономия на Криско, докато умела фенка "работи" върху музикалния му инструментариум

Криско тогава не разкри коя е дамата, застанала пред обектива, като смутолеви, че става въпрос за фенка, с която направили кратко продължение на концерт в провинцията. Злите езици до днес шушукат, че става въпрос за колежката на певеца Тан-Я, но и тя, и рапърът отричат интимности помежду си.

Самият Криско нееднократно е признавал, че е любител на филмчетата за възрастни. Или поне е бил в недалечната си младост, преди да открие любовта с половинката си Цвети.