Путин май наистина е пукнал! Това в Казахстан е двойник (ВИДЕО)

Противници на руския държавен глава често иронично го наричат "ботоксовото джудже" заради необичайно гладките му черти

Русия
19:34 - 09 Ноември 2023
18627
Путин май наистина е пукнал! Това в Казахстан е двойник (ВИДЕО)

Видео с участието на руския президент Владимир Путин от Казахстан отново повдигна въпросите за странния му външен вид в последните години, а възроди и съмненията, че на него не говори Путин, а негов двойник. Противници на руския държавен глава често иронично го наричат "ботоксовото джудже" заради необичайно гладките му черти, непривични на възрастта му. Миналия месец той стана на 71 години. 

Видеото, споделено от Антон Герашченко, който е съветник на президента на Украйна Володимир Зеленски, стана повод за множество подигравки към руския лидер. Причината - бузите на Путин изглеждат неестествено подути. 

"Какво се случва с бузите на Путин", пита реторично украинският политик в публикацията си в "Екс". 

Според някои потребители причината за странния външен вид на Путин на част от публичните му прояви е, че той използва двойници. Те доказват това като сравняват различни видеа и снимки на руския президент, на които се вижда промяна във формата  на главата, ушите му и носа му. Кремъл категорично отрича тези твърдения. 

В момента руският държавен глава е на посещение в Казахстан. Целта му е укрепване на добросъседските отношения с бившата съветска република, която е важен икономически партньор на Москва. Визитата се осъществява в контекста на напрежение между Русия и Запада заради войната в Украйна.