Путлеристката Мариана Попова сама пожела да я закичат със свастиката "Z"

През ключалката
17:30 - 20 Май 2022
43272
Путлеристката Мариана Попова сама пожела да я закичат със свастиката "Z"

Певицата Мариана Попова не успя да стигне финала на "Като две капки вода", но пък предизвика смут по време на финалното шоу с идиотска политическа демонстрация. Половинката на Веселин Плачков се появи пред зрителите, закичена със символа на руските окупатори в Украйна - "Z", който не си позволяват да веят дори платените орки на Костя Копейкин.

Разбира се, Марианчето имаше отлично оправдание - тя се превъплъти в ролята на Здравко Желязков от "Ритон". Нарцистичният изпълнител не веднъж се е появявал публично с въпросния знак на гърдите - първата буква от името му.

В случая обаче организаторите на шоуто са се усетили, че участието на свастиката в "Капките" е неуместно и нямали намерение да включват символа "Z" в реквизита. Попова обаче лично настояла да го носи, за да изрази "гражданската си позиция".

Ритон казаха какво мислят за имитацията на Анелия и Мариана Попова в  Капките ᐉ Новини от Fakti.bg - Любопитно | ФАКТИ.БГ

А тя е повече от ясна - антиваксърство и путлеризъм до последен дъх. Половинката на смуглата певица Веселин Плачков е близък приятел с видния московски петоколонник Румен Петков и дори беше водач на листата на недоносчето му АБВ в Плевен миналата година. Беше и в инициативния комитет за втория мандат на Румен Радев, където забърка поредния глупав скандал, като се появи без маска посред третата вълна на пандемията.

Мариана си позволява постоянни гаври със страданията на украинския народ в социалните мрежи и беше сред най-злостно оплюлите победата на "Оркестър Калуш" на Евровизия. Където през 2006-а година се провали жестоко с блеенето си в "Лет ми край" и дори не се класира за финала.

Здравко от