"Биограф" сложи Чък Норис на корицата си

Новини
20:07 - 24 Април 2019
3322
"Биограф" сложи Чък Норис на корицата си

Каратистът с челичената брада, вицовете за когото разсмиват цял свят вече второ десетилетие – Чък Норис – е на корицата на новия брой на най-четеното българско списание „Биограф”. Той излиза в навечерието на Великденските празници и е в продажба от четвъртък, 25 април, в цялата страна. Списанието отделя 20 страници за живота и кариерата на холивудския актьор и разграничава легендите за него от реалните факти. Не е пропусната и селекция от 35 култови шеги за него.

Другите акценти в специалния екшън брой на популярния журнал са ексклузивно интервю с италианския киноидол Франко Неро, който разкрива тайните на творческото си дълголетие, и очерк за друга легенда от екшън-киното на 60-те и 70-те – Чарлс Бронсън. Приключенската тематика на майския 92-и „Биограф” се допълва от имена като Жан-Клод Ван Дам, сървайвърът Беър Грилс, борецът Александър Карелин и оръжейният майстор Хуго Шмайсер, когото мнозина сочат като истинския баща на автомата АК-47.
Големи интервюта с две от звездите на хитовия сериал „Дяволското гърло” – Теодора Духовникова и Христо Петков, както и с музиканта-промоутър и телевизионен зевзек Димитър Ковачев-Фънки, допълват богатото съдържание на 212-страничното списание. „Биограф” остава с непроменена цена от 8 лева и е чудесно четиво за дългите празнични дни, хвалят се от редакциията.