"Ергенът" Виктор сравни Алек с измамник от "Опасен чар"

Стоянов не иска да чува за шоуто

Нещо за четене
16:58 - 30 Май 2024
3302
"Ергенът" Виктор сравни Алек с измамник от "Опасен чар"

С персонажа измамник на Тодор Колев от класиката "Опасен чар" сравни поведението на ерген номер три, ерген номер едно. Преди това Виктор Стоянов, който участва в първото издание на шоуто и го превърна в хит, обяви, че няма да участва отново в четвъртия сезон.

"Не ме връщайте... моля ви!"

Този апел отправи Виктор към десетки фенове на култовото риалити предаване, които публично поискаха здравенякът с чаровна усмивка и емблематична реплика "колко мило" да се завърне в предаването за новия, четвърти сезон. За него вече тече усилен кастинг, след като шоуто регистрира за трета година огромен интерес, а случващото се с ергена и участничките е любима тема за повсеместно обсъждане.

Интересното е, че реакцията на Виктор идва като коментар под видео в социалните мрежи, публикувано от водещия на "Ергенът" Наум Шопов след края на последния сезон, когато Алек заряза по неособено мъжки начин финалистките Маги и Надежда. Това се случи не очи в очи, а с предварително заснето видео под давление на майката на ерген номер 3 Ксения, която отряза русокосите изкушения и повлия на сина си за крайното решение.

"Дали това не беше телевизионният еквивалент на това да се разделиш с някого с текстово съобщение?! Определено не го очаквахме, особено в началото на сезона, когато идвахме насам. Кажете ми вашето мнение", насърчава Наум своите последователи в инстаграм, голяма част от които се втурват да оплюват постъпката на Алек, а друга зове за завръщане на Виктор, който от втория опит да успее да си намери подходящата булка в предаването.

"Гениална идея! Приятен е за гледане, не целуваше всяка, супер беше, а и майка му беше свястна", гласят коментарите.

Самият ерген номер едно Виктор публикува видео заради "засилен интерес относно мнението му за "Ергенът", на което се появява героят на Тодор Колев от култовия филм "Опасен чар" Ястребовски. Посланието на Виктор е недвусмислено - в лентата се разказва за ерген, който омайва лековерни жени с предложения за брак, а след това ги ограбва с "опасен чар". Ловък и хитър, измамникът непрекъснато сменя имената си, като дори успява да заблуди и родната милиция с мнимата си смърт.