"Олимпико" разпродаден за Рома - ЦСКА

Жозе Моуриньо пуска резервите срещу българските армейци

Спорт
13:18 - 15 Септември 2021
2121
"Олимпико" разпродаден за Рома - ЦСКА

Рома разпродаде всички налични места на “Стадио Олимпико” за първия мач от груповата фаза на Лигата на конференциите срещу ЦСКА, съобщиха италианските медии.

“Вълците” се радват на сериозен интерес сред своите тифози след идването в клуба на Жозе Моуриньо. Снощи “Олимпико” бе пълен на максимално допустимия капацитет за шампионатния мач срещу Сасуоло, който Рома спечели с 2:1 след гол на Стефан Ел Шаарави в последната минута.

За срещата с ЦСКА в четвъртък са отпуснати близо 30 хиляди билета, от които малко над 1600 са предоставени за привържениците на "армейците". 20 000 от предназначените за италианските фенове вече са продадени. 

"Туто спорт" обяви, че португалецът вчера е дал ден почивка на отбора, който ще се върне към тренировките днес по обяд, за да се подготви за дебюта си в групите на Лигата на конференциите срещу ЦСКА.

След лудата си радост вчера Специалния написа в Инстаграм, че се радва, че рейдът му след успеха над Сасуоло е завършил без контузия. 

"Gadzetta delo Sport" отбеляза, че Шомуродов и голмайсторът от мача със Сасуоло Ел Шаарави вероятно още срещу ЦСКА ще получат отново шанс за изява сред титулярите.