"Отровното трио" открадна хит слогана на БНС "Ние идем!"

Новини
12:32 - 20 Юли 2021
5590
"Отровното трио" открадна хит слогана на БНС "Ние идем!"

"Отровно трио" обяви, че създава ново гражданско движение на симпатизантите си и хората от протестите с посланието „Ние идваме!". Скептици обаче веднага отбелязаха, че този слоган никак не е непознат на широката публика. Още преди първите избори на 4-и април, движение БНС обра точките на социалните мрежи, след като пусна уникално видео с пламенен и прекалено артистичен младеж, който гръмко рецитира посланието: "Ние идем, за да поемем управлението на България. Ние отхвърляме глобализма."       

Дали "отровните" са се усетили, че всъщност повтарят посланието на колегите си от БНС, не е ясно, но съвпадението е очевидно, коментираха фенове на движението.

Ето и как представиха новото гражданско движение в свое обръщение Николай Хаджигенов и Арман Бабикян:  

"Ние, гражданите, създаваме гражданско движение на стотиците последователи и симпатизанти, на хора от протестите, които настояваха да изградим организация, в която да се включат активно. В последната година се сформираха комитети по регионите на случаен принцип, водени от ентусиазма на гражданите за промяна в България. Днес си даваме сметка, че без нашите координирани, общи усилия, трудно ще защитим човешките права, правовата държава, демокрацията и свободната пазарна икономика.

Затова решихме да създадем неправителствена организация, с името: “НИЕ ИДВАМЕ!”

Ние идваме, защото мутрите не са вън от системата на управление и живота на гражданите.

Ние идваме, защото е време за поколението, което настоява България да е част от модерния, цивилизован свят.

Ние идваме, за да следим отблизо дали правосъдната система дава справедливост.

Ние идваме за битка с корупцията и установяване на правила, които лишават от шансове тези, които искат с пари да си купят успех.

Ние идваме, защото правата на всички са равни, а идеите на всички са ценни.

Ние идваме, защото всяка власт трябва да знае, че винаги можем да дойдем на площада и никой не може да ни спре!"