"Синя България" кани ВМРО, но без ченгета и доносници

Мястото на войводите е в нашия политически съюз, не при левите, написаха в декларация хората на Москов

Новини
16:36 - 19 Април 2024
4362
"Синя България" кани ВМРО, но без ченгета и доносници

"Синя България“ покани ВМРО да се присъедини към тях, като се обърна към войводите с публична декларация. 

"Синя България" е политически съюз, който цели да обедини усилията на всички десни, консервативни, изразяващи убеденост в европейската принадлежност на България партии и граждански организации, в силна изборна алтернатива на левите либерални формации. Вярваме, че мястото на ВМРО е в такъв политически съюз, написаха сините в документа-призив.

Проследихме с огромна изненада процеса, в който част от ръководството на ВМРО водеше разговори за вашето включване в леви политически коалиции. Изразяваме недоумението си от това партия-член на ЕКР да приеме възможността за коалиция с идеологически деривати на бившата комунистическа партия. Партия, която по коминтерновска заръка отрови насилствено десетки хиляди българи с инженерния си проект за създаване на македонска нация.

Вие знаете основното различие между нас – обвързаността на част от ръководството ви с бившата ДС, червената олигархия и режима на Путин. Ако намерите сила да премахнете тази зависимост можем рамо до рамо да водим битката за нещата, в които вярваме. Освободете се от ченгета, доносници и евразийски зависимости и нека бъдем заедно за силна България.