"Учи с Левски" ще гостува във Велико Търново

Спорт
12:19 - 08 Февруари 2023
692
"Учи с Левски" ще гостува във Велико Търново

Кампанията „Учи с Левски“ ще гостува във Велико Търново в навечерието на домакинския мач на „сините“ срещу „Черно море“, който ще се проведе на 11 февруари от 17.30 часа на стадион „Ивайло“.

Съвместната кампания на Левски и привържениците на клуба, обърната изцяло към децата, отправя любезна покана към най-малките жители на старата столица, техните родители, както и всички гостуващи левскари, които биха искали да посетят срещата, да заповядат на 10 февруари, петък, в 18.30 часа в Общината на адрес: площад "Майка България" №2.

Събитието ще стартира в 19.00 часа, а темата на разговора ще е свързан със „синята“ легенда Георги Аспарухов и неговата неразривна връзка с Велико Търново, последния гол на незабравимата деветка и линията между Етър и Левски, начертана от игралите в двата клуба големи български футболисти.

Разказите ще бъдат изложени от началния учител Красимир Тодоров, а специален гост на събитието ще е помощник-треньорът на Левски, легенда на „сините“, Етър и националния отбор – Цанко Цветанов. В края на разговора всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи.