"Завръщане 2" на Ники Илиев по стъпките на Холивуд (СНИМКИ)

Мода
17:49 - 18 Февруари 2022
8157
"Завръщане 2" на Ники Илиев по стъпките на Холивуд (СНИМКИ)

С много блясък, смях и искрени аплодисменти премина премиерата на филма на режисьора Ники Илиев "Завръщане 2" в София. След представянето на филма в Пловдив, Варна и Бургас на 17 февруари вечерта екипът се срещна и със зрителите в столицата. Това стана три години след като първата част на лентата завладя зрителите със свежия хумор и лятното настроение и се нареди сред най-гледаните родни филми.

По червения килим пред киното в столичен мол в четвъртък преминаха по-голямата част от актьорите в лентата, а зрителите можеха да се срещнат с всеки от тях, да се снимат за спомен и да получат автограф.

Освен режисьор на "Завръщане 2" Ники Илиев е и сценарист, а съвместно с Башар Рахал е и продуцент. Заедно с тях по червения килим и с холивудски стил и усмивки преминаха Александър Кадиев, Орлин Павлов, Николай Мутафчиев, Йоанна Темелкова, Евелин Костова, Райна Караянева, Диляна Попова, Клоуи Рахал, Китодар Тодоров, Стефан Илчев, Лана Павлова и други.

Ники Илиев, Башар Рахал, Александър Кадиев и Орлин Павлов бяха заложили на стилни черни смокинги. Кадиев и Башар Рахал бяха предпочели бели ризи с черни папйионки, а Орлин Павлов бе предпочел официална черна вратовръзка. Режисьорът, който в миналото се изявяваше като модел, пък привличаше дамските погледи с черна риза и черна папийонка.

Красивата Диляна Попова се носеше елегантно в бял панталон, а сакото й бе напълно разкопчано и за радост на мъжете демонстрира стегнатите си гърди, които бяха видими през светлобежовия сутиен.

Евелин Костова бе в яркозелен костюм и чанта в същия тон, Йонна Темелкова бе предпочела карирана дълга рокля. Любимата жена на Башар Рахал, която също участва в "Завръщане 2" - моделката и актриса Райна Караянева привличаше погледите с къса черна рокля със смъкнати рамена.

И втората серия е заснета в Пловдив, но този път снимки има и на морето - в Поморие. Във втората част героите от "Завръщане" отново се събират, този път на морето, за да помогнат на Бранимир. Целта им е да запазят незастроения плаж, който той притежава и заведението му там, за да може да остане непокътнат и да се превърне в тяхното място, където да се събират всяко лято. Същевременно героите снимат и филм за самите себе си, като снимачният процес е изпълнен с много комични и повратни моменти. Съвсем по холивудски зрителите ще станат свидетели на хепиенд. 

Снимки: Светломир Стоянов и Булфото