Радина Червенова сияе с нова визия (СНИМКА)

Актуални новини
10:00 - 14 Юли 2020
27647
Радина Червенова сияе с нова визия (СНИМКА)

Радина Червенова засия с нова визия на ежегодните журналистически награди в памет на покойния ѝ колега Димитър Цонев, които се организират от фондацията, основана на негова име, в помощ на младите таланти в професията.

Всяка година наградите се раздават в столичния хотел „Маринела“, а организатори са наследниците на Митко Цонев – синът му Димитър-младши и дъщеря му Деси Цонева. Неговата дългогодишна колежка и приятелка Радина Червенова винаги е сред поканените.

Този път обаче тя пристигна на церемонията сама, без съпруга си Коко Каменаров, с когото градската клюка гласи, че са разделени от Коледа насам.

Животът на свободна жена очевидно се отразява повече от добре на Радина, която е разцъфнала. Впечатляващата ѝ визия събра погледите на всички присъстващи.

Новинарката блесна с нова, отново къса прическа, наподобяваща стила на принцеса Даяна, бронзов тен и стилна рокля с извезани камъни по нея. 62-годишната легенда на БНТ, изглежда, е преодоляла напълно поредицата от трудности в личен план, които я сполетяха в последните 2 години, и отново е изпълнена с желание за живот и светски срещи.