Радина се наблъска с хиалурон и цъфти след раздялата с Деян Донков (СНИМКИ)

Прясно изрусената актриса явно си търси нов мъж

Шоу
15:30 - 08 Август 2024
5187
Радина се наблъска с хиалурон и цъфти след раздялата с Деян Донков (СНИМКИ)

Радина Кърджилова драстично се разхубави през последните месеци, което очевидно се дължи на раздялата ѝ с Деян Донков. Двамата бяха една от любимите светски двойки, плод на любовта им са двамата им синове - Христо и Йоан, но изглежда, че отношенията между актьорите са се изчерпали, а и през годините сме чували не една или две истории за трудностите във връзката им.

Явно за тях всичко вече е в миналото, а Радина изглежда много по-различно от преди. Освен че отслабна драстично, което се вижда на снимките, които публикува от морето, тя си сложи хиалурон в устните и тотално смени прическата си. А старата мъдрост гласи, че когато една жена отреже косата си и я боядиса, е на лов за мъже.

Нова визия, а ще има ли нов мъж?
 
В момента Кърджилова направо сияе край морския бряг, където си прекарва чудесно, спокойно време в компанията на децата. А на последната снимка, която е публикувала преди минути в инстаграм, прилича на красива фея, облечена в приказна бяла рокля с флорален принт.

Естествена, усмихната, заредена със слънчеви лъчи и добро настроение, може би Радина е готова да срещне нова любов? Това предстои да разберем в скоро време.