Радост за дамите и за гейовете: Ах, защо тези войници не ни пазят от коронавируса! (СНИМКИ)

Актуални новини
21:51 - 20 Март 2020
9211
Радост за дамите и за гейовете: Ах, защо тези войници не ни пазят от коронавируса!(СНИМКИ)

Снимки на сексапилни испански войници, които охраняват улиците на Мадрид и на други градове в кралството като част от извънредните мерки срещу коронавируса, взривиха социалните мрежи. Радост за дамите, гласяха някои от надписите под разпространените фотоси на мачовци с леко наболи бради и военни униформи. Снимки на военни атлети от страната на Антонио Бандерас бяха разпространени и в редица фейсбук страници на различни гей общности по света.


Испания, която след Италия е втората най-засегната държава в Европа от COVID-19, въведе миналата седмица извънредно положение. Стотици бойци и офицери от Военното отделение за извънредни ситуации тръгнаха по улиците на Мадрид, Барселона, Валенсия, Севиля, Сарагоса, Леон, Лас Палмас и Санта Крус де Тенерифе.


Сексапилните армейци проучват критичните точки, където може да се струпват повече хора, като гарите, площадите или автогарите в столицата. Извънредното положение в Испания доведе до ограничаване изцяло движението на хора. 47 милиона испанци могат да излизат само поединично - на работа или за купуването на храна, медикаменти или основни продукти.


При евентуално военно положение може ли испанската армия да ни окупира, възкликнаха у нас дами, които плакнат очи по чаровните мъже под пагон. Ако тези ни пазят съм съгласна да живея в извънредно положение, добавя друга потребителка на фейсбук. Бива си ги момчетата, коментират и други прехласнати от сексапила на южняците. Тези изглеждат като модели от дефиле на Диор, Армани и Версаче, написаха пък разгорещени испанки.