Rammstein обяви европейско турне, София отпадна

Най-близкото място, където ще могат да се гледат немските метъл машини, е Белград

Новини
21:49 - 15 Октомври 2023
9533
Rammstein обяви европейско турне, София отпадна

Rammstein обяви европейско турне, от което София отпадна, за съжаление. А имаше такива индикации. Билетите ще бъдат пуснати в продажба ексклузивно за членовете на LIFAD в понеделник, 16 октомври, в 11:00 ч. централноевропейско време.

Иначе масовата предварителна продажба започва в сряда, 18 октомври, в 11:00 ч. на https://rammstein.com/tickets.

Точните дати на турнето предстои да бъдат обявени официално, но се знае, че най-близката дестинация, където могат да се гледат на живо, е Белград - на 24 май.

Последният студиен албум на Rammstein - Zeit, беше издаден през април 2022 г. чрез Universal Music. Продуциран от групата заедно с Olsen Involtini, албумът е непланиран и записан в резултат на отлагането на турнето на групата заради пандемията COVID-19.

През август тази година разследването за сексуално посегателство срещу фронтмена на Rammstein Тил Линдеман беше официално прекратено от германската прокуратура поради липса на достатъчно доказателства.

Обвиненията, които за първи път се появиха в интернет, варираха от твърдения за подправени напитки до физическа саморазправа по време на партита. Прокурорите обаче не откриха никакви доказателства в подкрепа на тези твърдения, нито пък свидетелски показания от предполагаемите жертви.