Рапонджиев: Искам почивка!

Няма да ме разубедите, заявил изпълнителният директор в оставка на летище "София"

Новини
14:25 - 09 Януари 2021
7788
Рапонджиев: Искам почивка!

Владимир Рапонджиев - изпълнителният директор на летище "София" в оставка е непреклонен в своето намерение да напусне поста, научи Lupa.bg. Както е известно - вчера официално беше потвърдено, че той е подал молба за напускане.

Две са основните версии за оттеглянето на Рапонджиев - трудното финансово положение на аерогарата и голямото напрежение, поради което той иска да се махне.

Оставката на Рапонджиев е била съгласувана и с министъра на транспорта Росен Желязков, които лично се е опитал на няколко пъти да го разубеди. Дрпуги негови приятели от властта също са направили необходимото, за да го разубедят, но той е бил непреклонен.

"Край! Тръгвам си, махам се! Искам спокойствие, не издържам на това напрежение. Искам да се пенсионирам и да водя нормален и спокоен живот, няма шанс да ме разубедите", заявил в един от кабинетите на Министерство на транспорта Рапонджиев.

От наш източник научихме, че има варинат на все още изпълнителния директор на летище "София" да му бъде предложен по-спокоен пост в министерството.