Рая Пеева и Явор Бахаров се разделиха

През ключалката
15:54 - 17 Септември 2020, Обновена на: 15:38 - 17 Септември 2020
11553
Рая Пеева и Явор Бахаров се разделиха

Рая Пеева и Явор Бахаров се разделиха за пореден път. Според техни близки обаче този път е за последно, а причината е липса на чувства от страна на актрисата. Звездната двойка са заедно от дълго време и неведнъж са се разделяли. 

„Те имат бурни отношения – карат се, бият се, но много се обичат и винаги намират път един към друг“, разказвали са техни приятели.

Рая редовно прощаваше криминалните проявления на Явор, заслепена от любовта. Този път обаче нещата били различно. Пеева започнала да се срамува от изцепките на Бахаров и чувствата й охладнели, пише nie-jenite.

Отрезвително й подействал новият кариерен скок. Като водеща в сутрешния блок на Би Ти Ви самочувствието й доста се повдигнало и тя започнала да осъзнава, че заслужава нещо по-добро. На няколко пъти се случвало по време на срещи с колеги Явор да я злепоставя с невъзпитаното си поведение.

„Срам ме е от него. Средата, в която се развивам сега, е коренно различна и той не пасва“, признала Рая пред приятелки. Двамата решили да си дадат почивка и да не се виждат известно време.