Разкриха ужасяващи подробности за трите деца, убити от майка си във Финикс

Рейчъл Хенри първо започнала да души двегодишната си дъщеря Мирая, след това останалите малчугани

Свят
19:28 - 24 Януари 2020
2649
Разкриха ужасяващи подробности за трите деца, убити от майка си във Финикс

Лелята на трите деца, задушени до смърт от майка си във Финикс, разказа ужасяващи подробности за последните часове на малчуганите – тригодишният Зейн, двегодишната Мирая и седеммесечната Каталая, пише bg-voice.

За жестокото убийство, разтърсило САЩ, властите задържаха 22-годишната им майка – Рейчъл Хенри. Кошмарното престъпление е станало около 19:30 часа в понеделник. Тогава полицейски екип е бил повикан близо до 24-а улица.

Първоначално информацията е била, че децата са се удавили. По телата им обаче били открити следи от насилие.

Лелята на трите деца, задушени до смърт от майка си във Финикс, разказа ужасяващи подробности за последните часове на малчуганите – тригодишният Зейн, двегодишната Мирая и седеммесечната Каталая. „Знам, че е трудно да повярвате, но бях в къщата, докато тя ги е убивала. Нямахме причина със съпруга й Педро Риос да мислим, че ще извърши това, мислехме, че ги приспива“, допълни жената пред FOX News.

„Трябваше да направя само три стъпки и да отида до стаята на децата. Не мога да го променя сега. Не мога да го променя. И това ме убива. Те бяха просто деца, бяха бебета, бяха невинни“, каза през сълзи жената, докато показваше пред медиите на телефона си снимки на убитите дечица. Когато накрая разбрали какво се случва, опитали с всичките си сили да спасят живота на децата – правили им сърдечен масаж, изкуствено дишане, но… напразно. Позвънили на 911, лекарите също направили опити да съживят децата, дошла и полицията, която отвела майката.

Към момента 22-годишната Рейчъл Хенри е обвинена и за трите убийства. Тя е в затвора, като съдът е определил гаранция за пускането й от 3 млн. долара. Следващата дата, на която процесът срещу майката ще продължи, е 31 януари. Пред разследващите Рейчъл обяснила как точно е сторила зверството. Първо започнала да души двегодишната си дъщеря Мирая. Тригодишният Зейн правил опити да спаси сестричката си, но и той бил уловен от смъртоносната хватка на 22-годишната жена. Двамата ритали и се мъчили да се освободят, но напразно. После Рейчъл взела бутилка с мляко и нахранила седеммесечната Каталая. Бебето заспало и тя вплела пръсти около шията му и го удушила.