Разкритие на Lupa.bg: Опит за убийство в нощния влак за Бургас

Пияница рани пътник с нож, направил му забележка

Новини
13:01 - 05 Юли 2019
4268
Разкритие на Lupa.bg: Опит за убийство в нощния влак за Бургас

На драма, присъща за Дивия Запад, станаха свидетели пътниците в нощния влак за Бургас. Пиян мъж се нахвърлил с нож срещу гражданин, осмелил се да му направи забележка в композицията за морето, която тръгнала късно снощи от София. 

"Обилно почерпеният пътник изнахалства и се настанил в купе I класа, въпреки че билетът му не беше за там. Един гражданин му отправи забележка, че трябва да се изнесе и да не ароматизира купето с алкохолни изпарения. Само това и трябваше на набралия вече смелост пияндурник, който извади нож, с който връхлетя и наръгал човека. Беше страшно, тъй като при по-далбока и точна рана, можеше да има и смъртен случай", сподели спеицално за Lupa.bg свидетел на ситуацията.

Както вече стана известно, наложило се композицията да спре на Елин Пелин и полицаите да арестуват нахалника и да го отведат в районното. Раненият гражданин, която се отървал с уплах и прободна лека рана, бил откаран в "Пирогов".

Останалите хора в купето също били стресирани от цялата ситуация, но ще останат със спомена от локвата кръв в коридора на вагона на нощния влак.

Животът му е извън опасност, а органите на реда са започнали разследване.