Разследване на Lupa.bg: Бракониери пращат МВР за зелен хайвер

Куриози
15:36 - 28 Февруари 2022
5896
Разследване на Lupa.bg: Бракониери пращат МВР за зелен хайвер

Бракониери, които секат гората край с. Габрово, Благоевградско, пращат служители на МВР да гонят Михаля, за да мъстят на хора, разкрили престъпленията им.

Източник на Lupa.bg разкри, че криминалните дървари са подали фалшив сигнал до „Гранична полиция” за наличието на контрабандни стоки и наркотици във вили на хора, за които подозират, че са разкрили незаконната им сеч.

Полицаите в изпълнение на своя дълг са направили проверка, която е документирана с протокол. Естествено, контрабанда и дрога няма, а желаният ефект не е постигнат – хората в Габрово твърдо са решили да не се поддават на инсинуациите на престъпната шайка с фалшивите сигнали.

Протоколът от полицейската проверка по фалшивия сигнал

Спекулира се, че зад менте алармата стоят незаконно настанилите се в местността Синаница-Реката Христо Юруков, снаха му Латинка, кметският наместник на с. Габрово Добрин Хамбарджийски и/или синът му Иван Хамбарджийски – Бриндо. Възможно е един от тях или всички вкупом да са пратили МВР за зелен хайвер, разкри нашият източник, който ще порови, за да научи цялата истина за гаврите с МВР.

Районният полицейски инспектор в с. Габрово и кв. „Грамада“ в Благоевград - Людмила Масларска, трябва да е наясно с фактологията, но местните смятат, че тя открито работи за бракониерите.

Очаквайте нови факти за престъпните дървари и чадъра, опъван над беззаконията им