РЕТРО ХИТ: Слави мята кючеци на сватбата на Тошко Йорданов (ВИДЕО)

През ключалката
16:36 - 15 Юни 2022
36552
РЕТРО ХИТ: Слави мята кючеци на сватбата на Тошко Йорданов (ВИДЕО)

Партията на Слави "Има такъв народ" може да претърпя позорно разцепление, обаче едно е сигурно - нищо и никой, дори МАКЕДОНИЯЯЯЯЯ не може да застане между Дългия и дясната му ръка Тошко Йорданов. Двамата са толкова близки, че водещият кумува на сценариста си в далечната 1995 г. и танцува за младоженеца с жива кокошка. Доста нелепото видео от сватбата на Тошко изплува тези дни от архивите, за да ни разсмее искрено.

Всъщност, въпросните кадри от времето на "Ку-ку" бяха разпространени навремето от Росен Петров - бившият сив кардинал на Слави, чието място по-късно зае Йорданов. Представящият се за роден в Ямбол сценарист всъщност е от стралджанското село Джинот. През 1995 година Тошко срещнал и се оженил за съпругата си - Диляна Амуджиева - богата пловдивчанка, която цял живот работи за себе си и до ден днешен върти две частни фирми. Нейният баща също е бизнесмен и човек, разполагащ с  много имоти.

Слави с кокошката на сватбата на Тошко

Слави с кокошката на сватбата на Тошко

Майстор на кючека, въпреки ръста си

Слави става кум на сватбата на Тошко и Диляна. За събитието Трифонов дълго се приготвя като намира жива кокошка, на която вързал краката, за да седи мирна за тържеството. На самата церемония Слави слага пернатото на масата в поднос, качва се на нея, после почва ръченица около младоженците. След това се включва в кръшен кючек, който умее не е по-зле от народните танци.