РЕТРО ХИТ: Стоичков пече дупе в банския на жена си

Камата роди модата на метросексуалните футболисти десетилетие преди Дейвид Бекъм

Едно време
15:00 - 17 Август 2022
8069
РЕТРО ХИТ: Стоичков пече дупе в банския на жена си

Уникален фотос на емблемата на българския футбол Христо Стоичков от далечната 1994 г. взриви социалните мрежи със своята актуалност през отпускарския сезон. В навечерието на световното първенство в САЩ Камата е уловен да разпуска на плажа в Ахтопол върху дюшек, като еротично е заголил мускулестите си задни части.

Ицо се кипри сред морските вълни, изтупан в оскъден черен бански, който предизвика хиляди коментари. Гащите на Стоичков приличат на прашки, които обаче не бяха популярни сред мъжете в началото на 90-те. Твърде възможно е дрешката да се е набрала от водата, за да извади на показ дупето на звездата.

Зевзеци пък родиха друга, изключително интересна теория за странния аутфит на Христо. Според тях той просто е нахлузил банския на благоверната си Мариана. Тъй като Камата е изключително суеверен, което никога не е крил, по всяка вероятно е нахлузил женските гащи, за да му носят късмет на предстоящия мондиал. И със сигурност му се получи - България се класира на 4-о място в света, а Камата стана голмайстор №1 на шампионата.

Ако това е вярно, то нашенецът е изпреварил с цяла петилетка иконата на метросексуалните мъже Дейвид Бекъм. Лъскавият англичанин носеше кюлотите на гаджето си, а по-късно и съпруга - Виктория, под екипа на Манчестър Юнайтед в началото на звездната си кариера.

Иначе мускулестото тяло на Христо Стоичков предизвика буря от емоции сред представителките на нежния пол, които се възхищават на пищното му балканско окосмение, твърде далеч от епилираните тела на днешните ни ритнитопковци като Валери Божинов, Ники Михайлов и Благо Георгиев.