Режисьорът на "Жокера" прави филм за Хълк Хоган

Крис Хемсуърт ще се превъплъти в култовия кечист

Култура
17:33 - 13 Април 2020
3607
Режисьорът на "Жокера" прави филм за Хълк Хоган

Крис Хемсуърт ще изиграе ролята на Тери "Хълк" Хоган в новия биографичен филм за една от най-големите звезди в историята на кеча. Това става ясно от обновената публикация за филма на най-голямата платформа за кино в света - iMDB.

Хемсуърт се превърна в една от големите звезди на съвременното кино, след като изигра ролята на Бога на гръмотевиците в света на "Марвъл" - Тор. Скандинавските му черти и атлетична фигура го превърнаха в еталон за сексапил, но по всяка вероятност ще трябва много да поработи върху южняшкия си американски акцент, ако иска да влезе по-убедително в трикото на спортната легенда.

Но, ако мнозина имат основание да се съмняват в актьорските качества на Крис Хемсуърт, то не чак толкова хора са в състояние да оспорят качествата на Тод Филипс, който режисира тоталния хит “Жокера“ в края на 2019 г., а по-рано продуцира поредицата “Големия ергенски запой“ и мелодрамата “Роди се звезда“.

Хълк Хоган е считан за първият истински екшънгерой, направил големият пробив от професионалния спорт към голямото кино. Едва след него се появяват Дуейн Джонсън “Скалата“ и Джейсън Стейтъм, които преди да стигнат до Холивуд се състезаваха съответно в WWF и Олимпийския плувен басейн.

В момента Хоган е на 67 години, като зад себе си има безброй участия на най-големите гала вечери в кеча и цели 161 актьорски прояви в малки и не толкова малки роли в киното.

През 90-те години той разказва за себе си, че обиколката на бицепсите му достига внушителните 56 см. И макар Хемсуърт на свой ред да разполага с доста големи ръце, определено ще трябва да се потруди още доста във фитнеса, за да достигне подобен размер.