Рич Форестър от "Дързост и красота" пее в Пловдив

Култура
16:16 - 13 Май 2019
3319
Рич Форестър от "Дързост и красота" пее в Пловдив

Рон Мос - актьорът, който над четвърт век играеше емблематичния герой от "Дързост и красота" Рич Форестър, пристига в България. След като се посвети на музикалната си кариера в последните години, той ще пее в Античния театър в Пловдив на 28 юли, неделя. Това стана ясно от официалния сайт на Мос, в който всеки ден се актуализират неговите участия.

Там се появи и инфоромация за предстоящия му концерт, който ще бъде съвместен с певицата с български корени Мария Елена Инфантино. Тя е актриса и певица, която живее в Лос Анджелис.

Рон Мос реши да напусне "Дързост и красота" през лятото на 2012 г. Тогава той не преподписа договора си с продуцентската компания, която прави сериала по две причини. От една страна, защото намаляват хонорара му, а от друга - претърпя катастрофа с кола, която преобърна начина му на живот.

На 13 август 2012 г. той отиде за последен път на снимачната площадка на “Дързост и красота”, а сбогуването му с колегите бе изключително емоционално. Малко след това се концентрира изцяло върху музиката, с която се занимава от съвсем малък.

Мос изнесе серия от концерти в Америка и Австралия, а тази година прави европейско турне. Освен у нас той гостува в Италия, Холандия, Белгия и Испания.