Рок легендите Deep Purple с последен концерт в София тази вечер

Вратите на зала "Арена Армеец" отварят в 18:30 ч.

Новини
12:47 - 07 Декември 2019
1980
Рок легендите Deep Purple с последен концерт в София тази вечер

Рок легендите Deep Purple ще подарят на българските си фенове един много специален концерт в столичната зала "Арена Армеец". Преди две години музикалните величията стартираха турнето "The Long Goodbye", с което приключват окончателно своята концертна дейност.

Поради огромния интерес на милионите фенове по света, Deep Purple ще посетят отново, в рамките на турнето, някои държави, за щастие в това число и България.

Емблематичните музикални икони идват в България с голям екип и мащабна продукция. Звездният състав, в който Deep Purple ще излязат на сцената на 7 декември, включва Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Стийв Морз и Дон Еъри. Специален гост на концерта ще бъде канадската рок банда Monster Truck. Групата се сформира през 2009, и изключително бързо набира популярност и печели множество награди, сред които награда Juno за Най-добра изгряваща група на 2013.

Огромният интерес към концерта беше очакван. Билетите са почти разпродадени, като все още има ограничено количество в продажба. Те могат да бъдат закупени от касите на Арена Армеец и Ивентим, както и онлайн на сайта на промоутъра.