Ромина Андонова: И да умирам, не отказвам sex на мъжа ми Дарко

Панелистката на Гала винаги е на разположение за креватни ласки с любимия си

Нещо за четене
15:38 - 24 Октомври 2023
7266
Ромина Андонова: И да умирам, не отказвам sex на мъжа ми Дарко

Панелистката на Гала - миската Ромина Андонова хвърли страшна бомба в ефир и буквално втрещи зрителите, особено представителките на нежния пол. Тя заяви, че никога и по никакъв повод не отказва секс на мъжа си Дарко Тасевски.

Повод за откровенията бе находка на Георги Блажев за жабите, които се оказа, че се правели на умрели, ако не им е до "палуване" с партньора. Ромина обаче не била жаба, а жена, затова и да "умирала", нямало да лиши съпруга си от ласки.

Тя разказа, че когато Дарко например е на лагер и отсъства седмица и повече, тя се занимава с всичко - с децата, с работата, с домакинството и й идва "ташкън". Въпреки това, когато Дарко се върне и я "налази", тя откликва. Иначе той щял да отиде при друга, или да реши, че тя му изневерява.

"Така, де, ние не сме жаби и знаеш ли какво ще роди мозъкът на партньора ти?! Затова предпочитам да съм му винаги на разположение", смее се Ромина. Зрителки обаче я "нахраниха" подобаващо като й заявиха, че жената не е за удобство на мъжа си и че ако един мъж е решил да й слага рога, то ще го направи, ако ще тя да му пуска по пет пъти на ден.

"Изневерява ли, ще изневерява, а ако е свестен мъж и те обича наистина, не би го направил, дори и да си изморена или просто да не ти е до това", коментират в нета.