Росен Животното получи роза и наруга старото ръководство: 8 години селяния и безвремие!

Пълна подкрепа за новите шефове в ЦСКА, заяви един от лидерите на ЦСКА

Спорт
17:08 - 10 Юни 2024
3089
Росен Животното получи роза и наруга старото ръководство: 8 години селяния и безвремие!

Един от лидерите на агитката на ЦСКА - Росен Петров - Животното, беше приятно изненадан, след като получи роза от непозната дама след днешната пресконференция на армейците, на която беше представен новият наставник на тима Томислав Стипич, директорът Михаил Александров, а също така и новата структура в клуба.

"Дошли сме да изкажем пълен съпорт на новото управление на ЦСКА. Относно това, което се случи - крайно неприятна ситуация. Тя не е насочена към новото ръководство на ЦСКА. Мога да гарантирам за това.

Това нещо беше насочено срещу едни футболисти, наемници в ЦСКА, които взимат огромни заплати на фона на нашата действителност, които имаха наглостта да поставят условия на треньора Стамен Белчев", сподели Росен Петров, след като му беше зададен въпрос от русокоса дама, присъствала в залата.

"Нека оставим новия старши треньор да влезе в една нормална обстановка. Пълен съпорт. Имаше едно управление в ЦСКА 8-9 години, махленско според мен. Агитката на ЦСКА в наше лице на Сектор "Г" и другите сектори, бяхме осем години плътно зад тези господа. Изпихме много горчиви чаши.

Ние сме доказали в годините нашата преданост. Когато обаче, според нас, нещата не се случват така, както трябва, ние реагираме.

Преди дни на част от феновете на ЦСКА просто чашата им преля от 8 години безхаберие, селяндурско управление, 8 години кърпене на парче, 8 години безвремие, 8 години говорене.
Извинявам се на новото ръководство, че те ще берат негативите на това, което се случи. Това, че се случи това нещо показа, че ЦСКА е жив! Много търпяхме, наистина.

Не адмирирам това, което стана, но не го и зачерквам. Ще очакваме резултати каквито подобават на ЦСКА. Никой не се е съмнявал в това, че публиката на ЦСКА е коректив.

Надявам се новият старши треньор, футболистите, новото ръководство ще направят така, че да сме усмихнати и щастливи на този стадион, а не да гризем нокти и да се чудим какво се случва с нашия любим отбор", завърши Петров.