Руди Василев: Чедата на червената номенклатура си счупиха кръстовете

От дълги години родните медии не са "куче-пазач" на обществото, заяви бившият спортен министър

Новини
14:13 - 10 Юли 2023
14123
Руди Василев: Чедата на червената номенклатура си счупиха кръстовете

"Някои хора вече счупиха кръстовете си от превиване пред господарите си. Чедата на червената номенклатура минаха всякакви граници", заяви Радостин Василев - бившият спортен министър и член на ИТН.

Той използва профила си във Фейсбук, за да изрази позицията си от действията на някой политици и общественици.

Ето какво написа още той:

След кандидата за кмет на София на ПП-ДБ Васил Терзиев, който се отрече от родителите си и своите дядовци, днес по БНТ Соломон Паси се престара в слугуването си, сравнявайки Зеленски със светинята ни Васил Левски.

Паси, с баща член на ЦК на БКП, роболепно се нареди до цялата политическа сган от парламентарно представени партии, която се наведе пред чуждите интереси на посолствата.

Вина за поведението на лица като бившия външен министър и основател на Атлантическия клуб у нас Соломон Исак Паси носят и българските журналисти, които позволяват глупостта да шества безкритично в национален ефир.

Всъщност, всички водещи журналисти, продуцентите и шефовете им носят солидарна отговорност към лъжите и фалшивите внушения, които се изричат ежедневно от събеседници им в ефир, защото много често дори не правят опит да ги опровергаят.

Разбира се, това е валидно, ако не си от "неправилните" събеседници. При положение, че решиш да говориш истината за грабителите на България, даже няма и да те допуснат за гост в националните медии.

Време е журналистите да разберат, че стават съучастници в изопачаване на истината и тиражиране на откровени лъжи и измами.

За съжаление, в по-голямата си част, родните журналисти от дълги години не са "куче пазач" на обществото, а са се превърнали в защитници на политическите и икономически интереси на собствениците на медиите им в сянка.

Това е толкова тъжно и жалко!

Българи, бдете и имайте критично мислене към всичко, което се спуска контролирано от платените политически анализатори, социолози и антрополози в иначе "независимите" ни медии".