Руди Василев: Мафията отново тържествува!

Убийството на Алексей Петров е апотеоз на безпомощността на кабинета на корупцията "Денков-Габриел", заяви юристът

Новини
19:50 - 17 Август 2023
6815
Руди Василев: Мафията отново тържествува!

"Незабавна ОСТАВКА на правителството и нови избори! Безпрецедентното показно убийство на Алексей Петров е апотеоз на безпомощността на кабинета на корупцията "Денков-Габриел". Мафията отново тържествува, защото парламентът се превърна в убежище на тежката организирана престъпност", заяви Радостин Василев.

Бившият спортен министър и член на ИТН и ПП, изрази позицията си от случилото се вчера - разстрелът на Алексей Петров - Трактора. Василев използва профила си във Фейсбук, за да сподели мнението си.

Ето и останалата част от написаното от него:

"Ние не можем да се преборим с корупцията и ъндърграунда, когато на най-висше държавно ниво толерираме едни политици-престъпници, които стоят в парламента и дават сила на бандити, агресори и рецидивисти да тероризират хората в страната.

Амнистираният модел на ГЕРБ и Бойко Борисов от ПП-ДБ за пране на пари, търговия с влияние и блудство в България убива всеки ден!

Убийството в Цалапица, случаят с Дебора и още стотици кражби и издевателства с фатален край в България през последните седмици доказват, че тази власт изпитва абсолютна невъзможност да се справи със сигурността, а какво остава да реши социалните проблеми на хората.

Повече от два месеца народът вижда, че парламентът и кабинетът се занимават с всичко друго, но не и с важните теми за хората.

Бюджетът на Асен Василев е античовешки и антисоциален. Започна нов скок на цените на горивата, а всички официални изследвания показват, че разходите на хората надвишават приходите им.

А невнятниците в парламента искат да заличат родовата ни памет с промяна на датата на националния ни празник.

Конституционна, правосъдна и каквато и да била друга реформа, заедно с мафията, не се прави.

Затова създавам партия, която ще обяви безкомпромисна и пълномащабна война срещу политическата мафия и грабителите на държавата!

В новото политическо движение на първо място ще бъдат поставени единствено и само интересите на българския народ. Проектът ще бъде умерено консервативен, с много силно застъпена социална политика, но ще има и сериозна подкрепа за бизнеса.

България в момента е толкова счупена от мафията, че се налага да бъде преустроена из основи.

Коалиция с ГЕРБ е невъзможна! Наистина невъзможна, а не маркетингово невъзможна.

Името на партията ще бъде обявено официално съвсем скоро и то отговаря напълно на характера на политиката, която ще водим. Със сигурност, за да изградим нещо истинско, първо трябва да има справедливост и възмездие.

Изходът е само един - незабавна оставка на създадената в лъжа и грях порочна сглобка и предсрочни парламентарни избори. Ако това не се случи, през есента предстоят протести, които ще свалят кървавия кабинет "Денков-Габриел".

Време е народът да поеме управлението над своята Съдба и Родина!".