Руди Василев: Незабавна оставка на Денков!

ПП-ДБ се превърнаха в същите корупционери като ГЕРБ, заяви юристът

Новини
22:03 - 03 Септември 2023
17794
Руди Василев: Незабавна оставка на Денков!

"Премиерът Николай Денков да подаде оставката си веднага, за да не се мъчи повече", сподели Радостин Василев - бивш министър на спорта и член ан ИТН, а впоследствие и на ПП.

Юристът призова това от парламентарната трибуна на НС.

"Сторих това в сградата, символ на комунистическата партия, която не отговаря на идеите на парламентаризма. Позорно е, че ние сме отново тук. Тази зала е символ и на корупцията на ГЕРБ, защото струва 44 млн. лева. За тази сума в нормалните държави се строят стадиони", написа още в профила си във Фейсбук Васлилев.

Аргументите за оставка на правителството са безброй - от вътрешната, през външната и икономическата политика на този кабинет.

"В България станаха показни убийства, характерни за десетилетия назад във времето, мигранти са залавяни във вътрешността на страната всеки ден, пътнотранспортни произшествия и улично правосъдие.

Цялата външна политика на страната се е съсредоточила в това да гостуваме на Зеленски в бункери, както и да слугуваме на една война, която може да унищожи цялата ни държава. Има категорично несправяне в сферата на икономическата политика, растящите цени на горивата и хранителните продукти го доказват. Защо ПП-ДБ се превърнаха в същите корупционери като ГЕРБ", завърши Руди Василев.