Румен Радев и Десислава аплодираха на крака Георги Христов

Култура
23:01 - 24 Април 2019 (обновена)
4044
Румен Радев и Десислава аплодираха на крака Георги Христов

Георги Христов eкзалтира феновете си в зала 1 на НДК с уникален концерт на 23 април. След като всички билети бяха разпродадени, звездата пусна и допълнителни, като освободи места в оркестрината. 

Едни от най-горещите почитатели на топ изпълнителя се оказаха президентът Румен Радев и съпугата му Десислава. Те развълнувано изслушаха всичките му хитове и накрая го аплодираха на крака заедно с останалата публика. 

Със спектакъла “Моят път” певецът представи цялата си музикална кариера. Заедно с него на сцената бе симфоничният оркестър на Варненската опера и маестро Ганчо Ганчев, направил всички оркестрации на песните му. На сцената бе и групата на Георги Христов “Черно и бяло” и неговите беквокалистки.

Христов скъси дистанцията с публиката, като разказа различни истории - някои от детството му, написа "24 часа". Певецът изпълни парчета от всичките си албуми, изпявайки от всеки от тях по няколко песни. Меломаните се развълнуваха от непреходните му хитове като “Нямам нужда от много приятели”, “Още”, “Щракам си с пръсти”, “Черно и бяло”, “Не съжалявайте”, “С ритъма “Шакадъм”. Очите на Георги Христов се насълзиха, когато запя “Майчице”, посветена на майка му.

Певецът трогна публиката, като танцува заедно с феновете си. 

Снимки "24 часа"