Рускиня стана майка на 10 бебета за 10 месеца

Причината за това "чудо" е сурогатното майчинство, което е напълно легално в Грузия

Свят
22:45 - 26 Март 2021
11973
Рускиня стана майка на 10 бебета за 10 месеца

Рускиня стана майка на 10 бебета за 10 месеца.  Причината за това "чудо" е сурогатното майчинство, което е напълно легално в Грузия.

Кристина Озтюрк е само на 23 години, хубава и с ослепителна усмивка, и на пръв поглед не изглежда като жена, особено заинтересована от майчинството.

С нейната външност и на нейната възраст страничният наблюдател би предположил, че рускинята ще си пада най-вече по купоните и срещи с мъже.

Уловката е, че само едно от децата на Кристина е родено от нея и то когато тя е едва на 17 години. Тогава рускинята, която е родена в Москва, става майка на дъщеря на име Вика, но отказва да разкрие повече подробности кой е бащата на детето и защо не е започнала да гради семейство с него.

Няколко години по-късно късметът на Кристина се усмихва истински, докато е на море в Батуми - грузински курорт, известен като "Лас Вегас на черноморския бряг".

Там тя се запознава с Галиб Озтюрк - 56-годишен магнат, собственик на редица хотели и апетитни недвижими имоти, както и транспортен предприемач. Двамата се срещат още в първия ден на ваканцията и, както признава младата жена, било е любов от пръв поглед.

Господин Озтюрк е с 23 години по-възрастен от Кристина и има пораснали деца от предишни негови връзки, но това не е пречка пред романтичните му отношения с московчанката. Нещата се развиват светкавично и веднага след почивката си рускинята се мести окончателно да живее в Батуми.

Двамата споделят и една огромна обща мечта - да имат наистина голямо семейство. В лицето на Кристина бизнесменът вижда съпругата, която винаги е искал - срамежлива, скромна, но и вечно усмихната и мистериозна. Милионите, с които Галиб разполага пък, са чудесна предпоставка двамата да започнат да градят многодетното си семейство колкото се може по-скоро.

Ясно е, че е физически невъзможно семейството да има желания брой деца без помощ. За тяхно щастие в Грузия сурогатното майчинство е напълно легално и сравнително достъпно, особено за предприемачи като Озтюрк. Наемането на сурогатна майка струва около 8000 до 10 000 долара, сума, която Галиб е готов да плаща на драго сърце, само и само да има десетки бебета.

Кристина признава откровено, че не е предполагала колко ще е трудно да имаш 10 деца наведнъж, но не пропуска да документира всеки момент от живота си като многодетна майка в социалните платформи. Очевидно тя разчита и на помощта на детегледачки, защото по лицето ѝ няма и следа от умора и недоспиване.