ЩАСТИЕ: Семейство искаше бебе, получи петзнаци

Куриози
23:00 - 16 Февруари 2021
9954
ЩАСТИЕ: Семейство искаше бебе, получи петзнаци

Семейство искало още едно дете, обаче получи уникален подарък от Бог - петзнаци. Другият куриоз е, че преди раждането на първата им дъщеря майката била определена за безплодна.

Адам и Даниел Бъсби от Хюстън, САЩ били притеснени, че никога няма да имат деца, тъй като докато се опитвали да заченат дъщеря им Блейк, Даниел била определена от лекарите като безплодна.

Наложило се съпругата да се подложи на вътрематочна инсеминация –  това е най–предпочитания метод за изкуствено оплождане. За да се подложи двойка на този вид осеменяване се минава през редица изследвания, така вероятността да бъде успешно оплождането е по–голяма. Предпочитана е и защото е в пъти по–евтино от ин–витро оплождане,  а при добре свършена работа има вероятност да бъде оплодена повече от една яйцеклетка.

След като успешно заченали Блейк, която сега е на пет години, двамата решили отново Даниел да се подложи на процеса и да си родят още едно дете.

Докторите ги предупредили, че при вътрематочната инсеминация, често се зачеват близнаци, но те останали като гръмнати, когато им казали, че чакат петзнаци, като всички те са момичета.

Момиченцата се родили здрави, но но под нормалното тегло.

Днес Адам и Даниел казват, че на седмица сменят по 420 памперса и приготвят по 40 бутилки с мляко на ден.

Превод от в. „Сън”