С какво ще ни забавляват звездите по родните телевизии?

Актуални новини
11:59 - 31 Декември 2020
3917
С какво ще ни забавляват звездите по родните телевизии?

На 31 декември 2020 г. от 20:30 по БНТ 1 ще започне „Новогодишна щръклица". В главните роли ще видите звездните комедийни актьори: Татяна Лолова, Любо Нейков, Албена Михова, Филип Аврамов, Мая Бежанска, Виктор Калев и други.

Ще пеят обичаните от всички певци: Николина Чакърдъкова, Бинка Добрева, Гуна Иванова, Нелина, Софи Маринова, Румяна Попова, Орлин Горанов, Илия Луков, Елица Тодорова, оркестър „Карандила“, виртуозният цигулар Венци Такев и много други. Настроението ще е толкова голямо и силно, че направо ще „пощръклеем“! Режисьор и сценарист на „Новогодишна щръклица" е Димитър Шарков, а отговорен оператор - Димитър Митов.

Разбира се, че празничната нощ и Новата година ще посрещнем с наздравици, усмивки, музика и много смях. Всичко това ще забавлява зрителите на Българската национална телевизия с празничната програма „Нова година с БНТ", която ще започне от 22:15 ч. на 31 декември 2020 г.

Повече от два часа забавни моменти, неочаквани обрати, както и специална изненада за празника, която ще дойде от морската столица – Варна. Водещи на новогодишното празненство ще бъдат актьорите Александра Сърчаджиева и Руслан Мъйнов, а компания ще им правят чаровните лица на БНТ – Боряна Граматикова, Орлин Горанов, Ева Кикерезова, Георги Любенов и най-популярният български лорд – Евгени Минчев.

За доброто настроение на всички пред малкия екран ще се погрижат най-обичаните български изпълнители: Силвия Кацарова, Васил Найденов, 100 Кила, Дара, Веселин Маринов, брас бендът на Михаил Йосифов, Орлин Горанов, Богдана Карадочева, Михаела Маринова, Дийп Зоун, Виво Монтана, Тони Стораро, фолклорен ансамбъл „Чинари“, артистите от музикалния театър, извънземният танцьор - Реми Тоин и българската надежда за Евровизия - Виктория.

Широките усмивки на зрителите са поверени на неповторимите: Георги Мамалев, дуетът Димитър Иванов-Капитана и Бай Тъньо, Ники Станоев, любимите „брат‘чеди“ на поколения българи, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и актьорите от Варненския куклен театър. Режисьор на продукцията е Мирослав Димитров, а отговорен оператор е Румен Кънчев.

В последния ден от годината Нова.тв „На кафе” ще изненада зрителите с коктейл от много смях и игра, в която маските ще падат. Романтичните заглавия „Зимата на любовта” и „Кралска Нова година” ще създадат празнично настроение, а специалният новогодишен епизод на най-мистериозното шоу в България „Маскираният певец“ ще донесе положителни емоции в 20.00 ч.

“Мистериозният певец” - забавното шоу на Нова тв, в което популярни музиканти и артисти сложиха костюми и изпълниха световни и български хитове, приключи със запомнящ се финал в началото на декември, а сега се връща на малкия екран със специален новогодишен епизод.

В него ще се включат всички четиринадесет участници от втория сезон. Невена Цонева, която бе под маската на Булката, победителят Боби Турбото (Баба Яга), Борис Солтарийски (Змията), Християна Лоизу (Хищницата), Милена Славова (Книгата), ДесиСлава (Макарона), Къци Вапцаров (Бебето), Есил Дюран (Ангела), Поли Генова (Очите), Стефан Илчев (Светлината), Теди Кацарова (Палячи), Георги Низамов (Мозъка), Пейо Филипов (Плашилото), Кристиан Кирилов (Златния) ще изпълнят едни от най-популярните си или любими песни. Но този път няма да са под маски и детективски панел да отгатва кой стои под костюмите им.

Зрителите ще си припомнят и найзапомнящите се моменти от участието им и ще научат интересни и малко известни подробности за тях. Водещи на новогодишното издание на “Маскираният певец” (31 януари, 20 ч) ще са перфектният комедиен дует Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро.

В програмата на телевизията са включени и хубави семейни филми като анимацията “Ралф разбива интернета” (1 януари, 8 ч) и игралния “Мистерията на къщата с часовника” (1 януари, 10 ч) с Джак Блек и Кейт Бланшет. Той разказва за малкия Луис Баранвелт, който остава сирак и отива да живее със странния си чичо Джонатан. С изненада момчето разбира, че Джонатан е магьосник. Къщата, където живее Джонатан, в миналото е била собственост на двойка, отдадена на черната магия. Те са скрили часовник в стените, който може да причини края на света.

Луис и Джонатан трябва да намерят часовника, преди да е твърде късно. Нова тв ще покаже две екранизации, вдъхновени от един от най-известените романи на Джек Лондон. Първо е “Белият зъб” (31 декември, 16 ч) от 1991 г. с Итън Хоук, а след това и “Белият зъб: Митът за белия вълк” (1 януари, 16 ч) от 1994 г. Том Круз и Куба Гудинг-младши са в главните роли в спортната драма “Джери Магуайър” (1 януари, 21,50 ч), която донесе множество награди на екипа си, сред които “Оскар” и “Златен глобус”. Няма значение как изглеждаме, а какви сме в сърцата си и какви са делата ни - това е мотивът на забавната анимация “Зоотрополис” (2 януари, 13 ч). Действието в нея се развива в чуден град, населен от всякакви животни. И в него, без значение дали си най-големият слон или най-малката мишчица, можеш да постигнеш всичко.

Стар, но златен е първият общ филм на Джулия Робъртс и Ричард Гиър “Хубава жена” (2 януари, 20 ч). Независимо колко пъти го е гледал един зрител, винаги може още - тази романтична комедия никога не омръзва.

Много музика, любими хитове и техните изпълнители, забавни моменти и смях очакват зрителите на bTV в навечерието на новата 2021-а година. На 31 декември от 20:00 ч. започва празничното двучасово новогодишно издание на “Шоуто на Николаос Цитиридис” с водещи Рая Пеева и Николаос Цитиридис.

Специалните гости в шоуто ще са точно 12, като всички те се блеснат в неочаквани сценични колаборации и изяви, за радост на всички пред екрана. Така например, за първи път в обща сценична изява ще застанат Фамилия Стораро – Емрах, Фики и Тони Стораро. Интересна, музикална рок-китка ще представят Люси Дяковка, Есил Дюран и Дънди, а в шеметни и супер смешни игри ще се впуснат още Катето Евро, Максим Ешкенази, Криско, Папи Ханс, Алекс Петканова и всъщност всички звездни участници в шоуто. Очаква се между водещите да прехвърчат новогодишни искри и усмивки, а със забавни мъпет-коментари на програмата ще се включат актьорът Станимир Гъмов и чаровният син на Милен Цветков – Боян Цветков.

В последните часове на старата година е ред на празничната новогодишна програма на bTV - “2020-а - чао, чао” от 22:00 ч. с водещи Иван и Андрей, Мария Силвестър и Мария Игнатова. Те ще поканят зрителите на пътешествие във времето и ще направят свой прочит на последните 20 години – с най-важните събития, с абсурдите и с хората, които промениха света и живота ни. Ексклузивно интервю с големия Григор Димитров и неговите новогодишни пожелания към България ще блесне измежду 12 култови хита в изпълнение нa: Стефан Вълдобрев, Светльо Витков, Графа, Дони и Нети, Преслава, Криско, Анелия, Ивана, Михаела Филева и Вензи, Миро, Tита и Кольо Гилъна.

Koлориятният синоприк на bTV - Боби Лазаров ще се включи на живо от “пред НДК” с актуална метеорологична прогноза за 2021 г. Със специално участие в програмата ще са още обичаният актьор Славчо Пеев и златните ни гимнастички от 2016 година. Вълнуващ разказ за присъединяването на България към Европейския съюз и някои неочаквани и лични спомени от тогава на Соломон Паси, ще станат известни на зрителите на bTV.

В първите минути и часове на Новата година bTV ще излъчи ексклузивно концерта на ексцентричната Кейти Пери, част от “Katy Perry: The Prismatic World Tour 2015”, а сред акцентите в програмата на 1 януари са още “Плаващият концерт” на Орлин Павлов от 12:30 ч. и телевизионната премиера на филма “Завръщане” на режисьора Ники Илиев oт 21:00 ч. Час преди това, bTV ще припомни най-доброто от всички сезони на любимото шоу за таланти по bTV “България търси талант”, чийто нов сезон предстои през пролетта на 2021 г.