Съдбоносен уикенд за българския спорт – „лъвовете“ с тежки задачи на два фронта

Топ
13:45 - 08 Септември 2023 (обновена)
3190
Съдбоносен уикенд за българския спорт – „лъвовете“ с тежки задачи на два фронта

Изключително важен уикенд предстои за българския спорт, в частност в двата най-популярни колективни спорта - футбол и волейбол. Националните отбори по футбол и волейбол, чийто основен партньор е компанията efbet, се изправят в много важни битки. Единият дуел е за оставане в битката за класиране на Евро 2024, а другият - за продължаване напред към четвъртфиналите на ЕвроВолей 2023. 

Тежко изпитание пред волейболните "лъвове" 

България изигра най-добрия си двубой на шампионата на Стария континент по време на загубата с 0:3 от Словения. "Лъвовете" демонстрираха по-добро посрещане, добра атака и можеха спокойно да спечелят двубоя с повече концентрация във важните моменти. 

За съжаление обаче, загубите срещу Испания и Хърватия натежаха сериозно и България се изправя срещу Франция - един от фаворитите на ЕвроВолей 2023. В същото време обаче, момчетата на Пламен Константинов не са обречени. 

"Петлите" допуснаха шокираща загуба от Румъния по време на груповата фаза и показаха, че са уязвими. Олимпийските шампиони имат слаба 2023 година, като останаха на 8-мо място в Лига на нациите, а от Токио 2020 насам Франция поднесе много разочарования и на световни, и на европейски шампионати и турнири. 

Франция е сериозен фаворит, като efbet.com дава коефициент от 1.18* на "петлите", докато за българските "лъвове" ставката за триумф е 6.40*. България да спечели над 0.5 сета в мача пък е 1.81*. От 2018 година насам родните представители са спечелили 2 от 5-те мача срещу Франция, но в последната битка (2021) "петлите" спечелиха с категоричното 3:0, но двубоят бе доста оспорван. 

Битката между двете национални гарнитури е в петък (08.09) в 20:30 часа в "Двореца на културата и спорта" във Варна. 

Футболните "лъвове" търсят задължителна победа 

Въпреки че Европейското първенство по футбол вече се провежда с 24 отбора, България все още не е достигала до шампионата. След старт без победа в квалификациите изглежда, че мисията отново ще е много трудна, но не и непостижима. 

Възпитаниците на Младен Кръстаич излизат за задължителна победа в гостуването си на Черна гора в 5-ия си двубой от квалификационния цикъл. При победа за "лъвовете", надеждата за класиране към Евро 2024 остава жива, тъй като разликата с лидерите в подреждането няма да е толкова голяма. Всеки друг резултат обаче ще ни остави извън сметките. 

Черна гора определено не е отбор за подценяване, но силните резултати на Лудогорец и Левски в Европа през лятото дават надежда за ренесанс и на националния отбор. Логично е, че домакините са фаворит в срещата при коефициент 1.89*, но разликата в класите между двата тима не е толкова голяма, колкото подсказват ставките. Победа за България към момента е оценена на 5.00*. 

В първия двубой Черна гора спечели с 0:1 в Разград. 

Мачът на България - част от кешбек промоцията в efbet 

Сблъсъкът в Подгорица е част от финалния рунд на кешбек промоцията "Месец на Футбола" с топ коефициенти в efbet.com. Този път цели 4 събития влизат в последната седмица на промоцията, като общият кешбек, който ще бъде раздаден, е 4 000 лева - 10 награди по 100 лева в безплатни залози за всяко едно от събитията. 

Първото вече премина (Франция - Ирландия), но ето кои са останалите: 

* Хърватия - Латвия, 08.09.2023 г., 21:45 ч.
* Азербайджан - Белгия, 09.09.2023 г., 16:00 ч.
* Черна Гора - България, 10.09.2023 г., 19:00 ч.

С пълните правила на промоцията всеки може да се запознае на efbet.com. 

Отговорна игра 

Компанията efbet.com настоява всеки потребител да носи отговорност към играта - тя трябва да е отговорна и само за удоволствие и забавление, а не за печелене на основни, допълнителни или каквито и да е приходи. Букмейкърът има редица контроли за разумно залагане, които могат да бъдат използвани от потребителите. 

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.