Съдят палавници за блудство с дете

И двамата подсъдими не са се признали за виновни

Новини
12:46 - 11 Април 2019
2838
Съдят палавници за блудство с дете

Районната прокуратура в Разград предаде на съд двама за блудствени действия с 12-годишно момиче. 

Престъплението е извършено от 18-годишния Тезджан като продължавано деяние в периода от 24 октомври до 11 ноември 2017 г.  Непълнолетният Шабан пък употребил сила и заплашване при извършване на престъплението. Жертвата изпитвала симпатии към Тезджан, а към другия мъж била безразлична. През октомври 2017 г. Тезджан поискал от шестокласничката да му изпрати нейна разголена снимка в социалните мрежи и продължил с желанията момичето да му праща свои снимки, като искал те да бъдат все по-разголени. Подсъдимият и шестокласничката се виждали в центъра на селото заедно със свои приятели всеки ден. Когато оставали насаме, Тезджан извършвал блудствените действия. Това не се харесвало на момичето и то прекратило отношенията си с подсъдимия. 

За действията на втория подсъдим Шабан, които били осъществени със сила и заплашване, момичето разказало на майка си. Тя подала сигнал в полицията, по който било образувано досъдебното производство. 

И двамата подсъдими не са се признали за виновни. Предстои делото срещу тях да бъде насрочено за разглеждане в  Разградския районен съд.