Сагата "Бранджелина" май приключи: Джоли и Пит официално разведени

Новини
11:06 - 15 Април 2019
1945
Сагата "Бранджелина" май приключи: Джоли и Пит официално разведени

Сагата Бранджелина окончателно приключи.  Анджелина Джоли и Брад Пит вече са разведени официално, съобщи The Blast, като позова новината на официални документи. Въпреки слуховете, че двамата звездни актьори може да се съберат отново, това изглежда илюзорно на фона на реалните събития.

Последното решение на съда е равно на официален развод, но оттук нататък бившите съпрузи имат право да обсъждат  споразумение за попечителство над децата и за разделяне на собствеността.

Преди дни излезе съобщение, че Пит и Джоли вече имат статут на  „необвързани“. Това е станало след като са се споразумели и подали  документи в съда, при което могат да получат въпросния статус.

Джоли и Пит искали да приключат веднъж завинаги със съдебния кошмар, защото и двамата били на ръба на емоционалните си сили. Заради бракоразводните дела, Анджи, която години наред бе номер едно във всички класации за „най-красива жена“  изгуби  прелестта си, стопи се до неузнаваемост и прилича на скелет.

Актьорите се ожениха през 2014 година във Франция, след като се влюбиха един в друг по време на снимките на филма „Мисис и мистър Смит“. По време на брака си те се сдобиха с три биологични деца и три осиновени. Джоли бе инициатор на развода им с обвинението, че Пит злоупотребява с алкохола и проявява признаци на насилие към децата си.

Докато траеха семейните войни, всякакви любовни романи бяха приписвани и на Анджелина, и на Брад. Клюката твърдеше, че Пит се среща американската актриса Кейт Хъдсън, а Джоли е възобновила старата си връзка с Джаред Лето, тъй като двамата често били засечени на вечеря в ресторант в Лос Анджелис, а и имала дълги телефонни разговори с него.