Салма Хайек и Чанинг Тейтъм разгорещяват Свети Валентин

Топ
09:55 - 17 Ноември 2022
1277
Салма Хайек и Чанинг Тейтъм разгорещяват Свети Валентин

Първите два филма за "Професия: Стриптийзьор" се оказаха доста приятна изненада. Въпреки това не бяха кой знае какъв хит в бокс офиса, защото всеки спечели под 200 милиона долара в бокс офиса.

Но на фона на похарчените седем милиона долара за първия и респективно 14 милиона долара за втория филм, се оказаха същинско попадение. Но от 2015 г., когато излезе "Професия: Стриптизьор 2", не се говореше нищо за трети филм.

Но това беше до миналата година, когато стана ясно, че Чанинг Тейтъм и Стивън Содърбърг са решили да направят още един филм, с който да създадат трилогия. Като към момента не е ясно дали има планове и за четвърти.

Но понеже премиерата на Magic Mike's Last Dance наближава, от „Уорнър Брос” решиха да пуснат първи трейлър, който да ни подскаже какво ще видим по кината след няколко месеца. И поне на пръв поглед изглежда, че третият филм ще бъде и най-мащабен.

Намираме Майк (Тейтъм) работещ в бар, загърбил стриптийзьорството. Но това се променя, когато в живота му влиза богата дама (Салма Хайек), която го убеждава да заминат за Лондон, където да изнесат най-голямото представление, което хората са виждали.

Разбира се, по пътя ще има трудности, но от трейлъра виждаме и химията между Хайек и Тейтъм и горещите танци, които ще видим във филма.

Премиераата на филма е на 14 февруари, 2023 г.