Само в Lupa.bg: 100 бона глоба, ако някой изпее кой е убиецът в „Дяволското гърло"

Нещо за четене
13:07 - 23 Май 2019
8830
Само в Lupa.bg: 100 бона глоба, ако някой изпее кой е убиецът в „Дяволското гърло"

30 000 лева глоба е заплашвала всеки актьор или човек от екипа на хитовия крими сериал по Нова телевизия „Дяволското гърло”, ако издаде кой е убиецът преди финала тази вечер, научи ексклузивно Lupa.bg. Според работещи по филма продуцентът Евтим Милошев е обявил тежката санкция още в началото на снимките и по този начин успя да спре всякакво изтичане на информация за развръзката. А се очаква тя да бъде много изненадваща за мнозина, твърдят официално от сериала.

В случай, че някой от екипа си позволи да изпее публично кой е жестокият килър, който отмъщава в сериала и брутално обезобразява жертвите си, но продуцентът не може да разбере кой е предателят, то тогава на целия екип се налага обща глоба от 100 бона, която трябва да бъде платена солидарно от всички, твърдят пред Lupa.bg участвали в снимките, които обаче категорично отказват да издадат всякакви подробности за интересната развръзка.

"Дяволското гърло" се радва на огромен интерес от страна на зрителите и това е и причината финалът да бъде строго пазен в тайна, дори повече, отколкото този на „Игра на тронове”.

Тази вечер в 22 часа е финалната серия на „Дяволското гърло”, като филмът ще бъде излъчван едновременно по Нова телевизия и на голям екран в един от столичните молове. Там най-запалените фенове на сериала ще могат да се срещнат с някои от актьорите, завладели вниманието им през последните месеци – Теодора Духовникова, Владимир Карамазов, Васил Банов, Христо Петков, Лидия Инджов, Валери Йорданов и др.

А истината е, че зрители, които следят сериала за разплитането на мистериозните убийства в Родопите, твърдят, че не е останал герой от сериала, който да не е заподозрян, включително основните разследващи полицаи братята Филип и Асен Чанови, изиграни от Владимир Карамазов и Христо Петков – синове на прокурора и бивш партиен секретар Димитър Чанов, като в ролята е Васил Банов.

В началото на сериала залозите бяха, че психопатът, който ликвидира мистериозно редица хора в Смолянско, е полицаят Красимир Каров, изигран майсторски от Стоян Радев.

Всички актьори споделиха напоследък пред медиите, че зрители непрекъснато ги преследват по улицата и ги питат кой е килърът. „Имахме турне във Враца, излизам след представлението, а феновете стоят отвън и викат "Кой е убиецът?!", разказа Теодора Духовникова, чиято героиня е чаровната агентка от ДАНС Мия Язова.

„Един такъв сериал е успешен, ако наистина всички започнат да се питат кой е убиецът. След 11-а серия хората, които по-внимателно гледат, би трябвало вече да се досещат. Най-важното на 12-а серия е, освен че ще стане ясно кой е убиецът, ще се разбере защо. Защото въпросът е кое прави един нормален човек убиец. Убиецът в „Дяволското гърло" ще е изненада за останалите герои, защото никой от тях не е готов за тази истина. Ще бъде много болезнено за тях всичко, което ще научат. Мога да издам, че всички главни замесени лица в тази зловеща история ще бъдат събрани на едно място и между тях ще има много интересна среща", коментира Духовникова пред Нова тв.

Днес стана ясно, че поради огромния интерес сериалът ще има втори сезон, който обаче няма да продължава сегашната история за серийните убийства в Родопите. Напрегнатият сценарий, блестящата актьорска игра и перфектната кинематография са причината Нова телевизия да поиска продуцентът да снима и втори сезон.