Само в Lupa.bg: Бившата на Лукарски си хвана нов мъж - интелектуалец и ексцентрик

През ключалката
14:21 - 17 Септември 2019
13997
Само в Lupa.bg: Бившата на Лукарски си хвана нов мъж - интелектуалец и ексцентрик

Бившата съпруга на Божидар Лукарски - Ива Йорданова, си има нов мъж, научи ексклузивно Lupa.bg. След поредица от епизодични връзки, най-накрая и кръшната танцьорка, зарязала някогашния министър, отново е открила любовта, разказват нейни приятели. Избраникът на Ива се казва Тодор Пеев и е главен редактор на авангарден сайт за култура „Съвременни бохеми”. Журналистът е повече от ексцентричен и фрапантно елегантен и бил суетен почти колкото капризната хубавица. На всички снимки, интелектуалецът изглежда като на авангардно модно ревю - цикламени сака, раирани панталони, цветни чорапи в комбинация с дълга брада и последен писък тъмни очила.

В новата си връзка Ива се е ориентирала към мъж на годините си - тя е на 35, а Тодор на 34. За разлика от него, Божидар Лукарски беше с близо 15 години по-възрастен от жена си. 

И двамата влюбени са се отбелязали като обвързани един с друг на профила на личните си страници.

Близки познати на двойката разказват, че влюбените са заедно от сутрин до вечер и от известно време делят и един покрив. Йорданова е успяла да омае с фатален чар и Тодор, който бил готов да угоди на всеки неин каприз.

Всъщност, от приказки няма нужда. Снимките, които Пеев публикува на стената си, говорят недвусмислено - целувки в парка, пикник сред природата, ръка за ръка на Южната тераса на НДК…Всичките, споделени от Тодор снимки с Ива са с недвусмислено мили постове. На една от тях влюбеният е написал красноречиво: „Моето бебе, моята сладка захар, моята кралица.”  

Двамата изглеждат толкова щастливи, че нищо чудно в най-скоро време и Ива да настигне бившия си Божидар, който вече е женен отново и пак да облече сватбената рокля.    

Лукарски мина под венчило с красивата полуперсийка Лида Азади, която живее в САЩ само преди два месеца. Той се реши на важната крачка година след развода си с фаталната Ива Йорданова, която го напусна малко след като ВИП-политикът загуби министерския пост, а след това подаде оставка и от лидерското място на  „Раковски” 134.

Ексминистърът понесе удара в личния си живот тежко, но няколко месеца след раздялата успя да намери отново щастието - отвъд Океана Лукарски откри любовта с Лида, с която се познават от деца. В момента бившият син лидер е щастлив татко на три дъщери - на двете момичета от първия си брак и дъщеричката на новата си съпруга, която също го нарича „татко”.