Само в Lupa.bg: Болна ми лежи Лена Бориславова...

Говорителката на кабинета се тръшна, дезертира и от фейсбук. Подозират, че е с коронавирус, въпреки трите си ваксини

Ексклузивно
21:57 - 20 Юни 2022
18668
Само в Lupa.bg: Болна ми лежи Лена Бориславова...

Премиерът Кирил Петков събра семейството си на проправителствения митинг тази вечер, но за разлика от него другата двойка в управленския съюз на "Продължаваме промяната" се цепна. 

Докато Петков бе и със съпругата си Линда, и с баща си Петко, а според някои източници и с двете си дъщери, председателстващият Народното събрание Мирослав Иванов бе оставен соло от половинката си - говорителката на кабинета Лена Бориславова. А предположенията на площада са, че се е заразила с коронавируса, въпреки тройното ваксиниране. 

Амазонката с черни очи и абаносова коса така и не се появи нито на предишния протест, когато бе гласувана оставката на Никола Минчев, нито тази вечер. От дни тя е абдикирала и от фейсбук профила си, нароил се с антинастроения срещу кабинета и цинични коментари за одумваните от месеци отношения между нея и министър-председателя. 

Обичайно Бориславова трие нецензурното съдържание и обидите по адрес на Кирил Петков, Асен Василев и Мирослав Иванов, но от края на миналата седмица тя нито е публикувала ново съдържание, нито се е появявала да разкара натрапниците от профила си. 

В петък тя отиде в Народното събрание, за да размаха изящен годежен пръстен от чисто 18-каратово злато и скъпоценен камък пред колегите си от парламентарната група на "Промяната". 

В неделя Бориславова трябваше да даде интервю за БНР, но заболяване я спря и на нейно място да коментира горещите политически теми бе повикан депутатът Искрен Митев. Предполага се, че настинката е тръшнала младата юристка на легло и за да не сее зараза, се е самоизолирала. Досега съобщения, че е пипнала ковид, както вицепремиера Борислав Сандов (диагностициран в петък - б.р.) официално няма.