Само в Lupa.bg: Дарина Радева учи театър в Лондон (СНИМКИ)

Личности
17:20 - 07 Октомври 2021
13095
Само в Lupa.bg: Дарина Радева учи театър в Лондон (СНИМКИ)

Талантливата дъщеря на президента Румен Радев - Дарина Радева, заминава да разкрие тайните на драматичен театър в елитния „Роял Корт тиътър“ в Лондон, научи Lupa.bg.

Дарина, която е второкурсник в НАТФИЗ, получава шанса да учи във Великобритания благодарение на факта, че е пълен отличник, сподели преподавател в Националната академия за театрално и филмово изкуство.

„Роял Корт тиътър“ в Лондон е предпочитан от актоьори от цял свят

Според нашия източник в Лондон Дарина смята да следи отблизо постановките с любимия ѝ актьор Бенедикт Къмбърбач.

За нейно щастие новите семейства на родителите ѝ изцяло я подкрепят по пътя и към върховете на театралното майсторство.

В НАТФИЗ Дарина изучава най-желаната специалност - актьорско майсторство за драматичен театър. През 2020 г. дъщерята на Румен Радев от брака му с Гинка Кесякова бе приета в „Кръстьо Сарафов” с топ успех и 8-о място от 600 кандидати.

Гордостта на президента имаше общ бал 12.00 от трите кръга, а доста след нея се наредиха още две деца на ВИП българи. На 24-о място бе дъщерята на актрисата Лилия Маравиля - Паола, която е приета сред първите и в актьорство за куклен театър, а на 27-о място се класира синът на Витомир Съраиванов - Стефан.

Дарина Радева бе абитуриентка миналото лято, след като завърши 35-о Средно езиково училище „Добри Войников”, прочуто с театралните си традиции. Докато беше гимназистка, участваше и в училищната трупа „Ле Страпонтен”, така че изборът ѝ за висше образование не бе изненада близките и приятелите ѝ.