Само в Lupa.bg: Деси Слава проговори за проблемите с килограмите

Нещо за четене
11:47 - 09 Декември 2021
10662
Само в Lupa.bg: Деси Слава проговори за проблемите с килограмите

Деси Слава най-после финално призна, че не са заедно с бащата на втория й син Борис. Певицата и Малката Кобра, както е прякорът на Благой Найденов, са се разделили, но са запазили добри отношения, научи Lupa.bg. 

Майката на Благой помага много за отглеждането на малкия Борис, не крие изпълнителката. Таткото също често се грижи за сина си.

"Да, имаме някакво решение, което е взето между нас, но се разбираме добре и си гледаме детето" - заяви блондинката от Раднево в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

Чаровната певица и за първи път проговори за проблемите си с килограмите.

"Може би това, че малко задържах килограми след второто раждане е причината малко да страня от медиите. Малко от суета. В един момент си казах, че трябва да се приема такава, каквато съм и да се обичам, защото може и никога да не отслабна. Тези проблеми са в резултат на малки или по-големи хормонални проблеми. Чела съм какви ли не неща за себе си, като "тази свиня'. Искам да го кажа - Хора, аз не плюскам, не ям много, даже съм от хората, които ядат малко, но просто имам проблеми", призна с тъга, но и усмивка певицата.

Деси споделиха интересни подробности и около заснемането на видеото към дуетното им парче “На никой друг” с Лорена. По време на снимките Лорена е била бременна в 8 месец, но това не е попречило на певицата да се справи безупречно пред камерата.

“Снимахме при температура от над 40 градуса, тъй като навън градусите бяха 40, плюс прожекторите, които още вдигнаха температурата. Но Лорена беше герой и се справи перфектно.” – разказва Деси Слава.