Само в Lupa.bg: Домусчиев получи микробус с подаръци за 50-ия си юбилей

Нещо за четене
20:17 - 18 Април 2019
5581
Само в Lupa.bg: Домусчиев получи микробус с подаръци за 50-ия си юбилей

Огромен микробус, в който да бъдат натоварени подаръците, пристигащи цял ден за рожденика Кирил Домусчиев, бе извикан по спешност днес около 18,30 часа от служители в централния офис на футболния бос, видя репотер на Lupa.bg. Днес председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалния капитал (КРИБ), а отскоро и марожиратер собственик на Нова телевизия празнува 50-ия си юбилеен рожден ден.

В късния следобед наш репортер стана свидетел на любопитна случка, разиграла се на улица „Николай Хайтов“ в столичния квартал „Изток“, където се намира офиса на президента на „Лудогорец“. Бял микробус с широко отворени задни врати чевръсто бе натоварван с обемисти подаръчни пакети от четирима костюмирани мъже. Оказа се, че сътрудници, или по-скоро охранители от офиса на Домусчиев разчистват офиса на боса си от стотиците пристигнали подаръци. Десетки картини и няколко огромни празнично опаковани кашони в разнородни геометрични форми набързо изпълниха микробуса, та се наложи ново разместване, за да се поберат и многобройните по-малки пакети.

Самият Кирил Домусчиев благодари от личния си профил във Фейсбук за поздравленията, които е получил за юбилея си. „Благодаря на моето семейство, моите приятели, колеги и партньори! Благодаря за множеството поздравления, които днес получих! Вашият позитивизъм, топло отношение и внимание, ме накараха днес да се чувствам специален и много щастлив“, написа председателят на КРИБ.

Кирил Домусчиев няма да отбележи личния си празник с грандиозно парти, тъй като в последно време вниманието и времето му са почти изцяло ангажирани към изграждането на новия завод на фармацевтичната компания „Хювефарма“, която оперира в цял свят. Фабриката се строи с ударни темпове в Пещера, а инвестицията в нея е в общ размер от над 320 милиона лева. Иначе Домусчиев е почерпил всичките си служители днес във всяка една от компаниите, на които е собственик.