Само в Lupa.bg: Голямата любов на Слави идва на учредяването на партията му

У нас
14:24 - 04 Октомври 2019
39873
Само в Lupa.bg: Голямата любов на Слави идва на учредяването на партията му

Красивата психоложка Маги Ангелова, голямата любов на шоумена Слави Трифонов и жената, с която той стигна най-близко до олтара, идва в София за учредяването на партията на Учиндолеца, научи ексклузивно Lupa.bg. Шармантната дама официално ще пътува за симпозиум на тема "Партньорски отношения", но според нейни близки ще се яви инкогнито на първото събрание на "Няма такава държава" в "Рейнбоу плаза" тази събота.

След като Маги и Слави се разделиха, тя откри любовта в лицето на бизнесмена Елисавет Ъков. Именно от него блондинката роди своята дъщеря Ангела. Ироничното в случая е, че Елисавет Ъков и Слави Трифонов са близки приятели. Маги твърди, че двамата не са били конкуренция за нейното сърце и е открила новата си любов едва след раздялата с Дългия.

Ангелова поделя времето си между Варна и София, но специално в събота е направила всичко възможно да се намира в столицата. "Слави Трифонов е оставил ярка следа в живота ми, той е част от него и винаги ще бъде", споделя Маги и явно по тази причина иска да го подкрепи в новото му начинание.

Дългия сълзливо се обясни в любов на Магдалена от сцената

Макар през леглото на Слави да са минали певицата Алекс Раева и балерината Мартина Огнянова, именно към психоложката той изпитва най-истински чувства. Самият факт, че тя е единствената жена, на която той се е обяснил в любов в ефир, говори за това. Връзката между тях започва още през 1997-а, когато Маги се класира на трето място в конкурс за красота. Следват 3 години на любов и щастие, когато внезапно Маги си тръгва. През 2000 г. Дългия й се обяснява в любов пред цяла България.

На прощалния концерт на "Хъшове" Слави Трифонов със сълзи на очи моли Магдалена Ангелова за прошка и казва, че я обича. "Когато чух любовните му думи, когато видях сълзите му, си помислих, че съм неповторима, защото бях на други години, усетих истинността в думите му и се разнежих", разказа по-късно Маги.