Само в Lupa.bg: Хазарта "краде" шоуто, засилват го за флагман на цялата кампания

Нечовешки маратон до Лондон и назад спретнаха на рапъра предизборно - обиколката е колкото Екватора

Политика
16:30 - 16 Март 2023
5572
Само в Lupa.bg: Хазарта "краде" шоуто, засилват го за флагман на цялата кампания

Рапърът Ицо Хазарта прави предизборна обиколка с дължината на Екватора и се впуска в нечовешки маратон за агитация в последните, заключителни 2 седмици от кампанията на Продължаваме промяната-Демократична България за вота на 2 април, разкри справка на Lupa.bg. 

От офиса на ПП вече обявиха над 10 събития из страната и чужбина с участието на Христо Петров, като повечето от тях са насочени към възрастовата група 18-45 и целят най-активното население. Още тази събота Хазарта дава заявка за неспирно тичане с щафета в Западния парк в София, след която ще се срещне и с жители на най-многолюдния квартал от многомандатния 25-и район в столицата, чиято листа води. 

Следва републиканска обиколка - предимно по клубове, а след това Хазарта стяга дисаги и за събиране на електорална подкрепа зад граница - първо с Асен Василев и Божидар Божанов на 3-часова интелектуална среща със сънародниците ни в Лондон, а след това - с Кирил Петков във Франкфурт. 

Своеобразни кръстосани обиколки предприемат Петков и Василев за настоящата кампания, като срещи са предвидени не само в определените им райони - съответно Пловдив-град и Хасково, но и в другите областни градове и по-малки населени места. 

Безспорно обаче прави впечатление, че коалиционният партньор Демократична България е обявил далеч по-малко на брой срещи с избиратели и доста по-ограничени обиколки из страната специално за съпредседателите Христо Иванов и  ген. Атанас Атанасов, в сравнение с "Промяната".