Само в Lupa.bg: Ивайло Мирчев свали 20 кила с инжекции в корема

Депутатът от "Демократична България" отслабна рязко, готви се за предизборен маратон

Ексклузивно
16:44 - 08 Август 2022
22497
Само в Lupa.bg: Ивайло Мирчев свали 20 кила с инжекции в корема

Един от най-изявените доскорошни депутати на "Демократична България" Ивайло Мирчев свали над 20 кг от корпулентната си фигура, видя Lupa.bg. Предприемачът и политик е отслабнал с модерните в момента препарати за контрол на диабета, които се инжектират в корема. 

Терапията се провежда под медицинско наблюдение в рамките на три месеца и се боде по една инжекция на седмица. Четири дози струват 200 лева, така че реално отслабването не глътва много пари, особено пък за заможен човек като Ивайло Мирчев. Самият той заради наднорменото си тегло имал проблеми с кръвната захар и всъщност отслабването му има изцяло здравословен ефект, още повече, че и самото лекарство му действало добре, твърдят запознати.

Представителят на партията на Христо Иванов "Да, България!" за разлика от миските не бил вманиачен по топенето на килограми, а наистина искал да се чувства добре и все пак да изглежда добре, още повече, че е публична личност.

Ивайло Мирчев се подложи на процедури за отслабване през последните месеци

Предполага се, че най-вероятно Ивайло Мирчев е използвал лекарството “Оземпик” (познато и като семаглутид) за лечение на диабет, за да постигне добър ефект в стягането на фигурата си през последните месеци. 

Вече бившият депутат бил наясно, че препаратът не бива да се смесва с алкохол, тъй като може да предизвика сериозни сърдечни проблеми.

Въпросният медикамент се изписва с протокол, представен пред Здравната каса, на лица с диабет тип 2 – по една инжекция на седмица. Представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката.

Протоколът, с който се разрешава лекарството да е безплатно, се издава на базата на документация, издадена от ендокринолога, който е поставил диагнозата на пациента.

Депутатът от ДБ в дебелия си период

Съпартийци на Мирчев коментират, че ефектът от процедурите бил поразителен и му се убило всякакво желание за апетит. Добричлията, който принципно обичал да си похапва, вече не посягал към сладки и тестени изкушения.

С нови сили и отслабнал Ивайло Мирчев ще се впусне в предизборната кампания на Демократична България. Почти със сигурност той ще е водач поне на една от десните листи.

Тези, които са забелязали промяната във фигурата на дясното политическо острие, припомнят и негов задочен разговор с депутата от ДПС Делян Пеевски. През октомври м.г. Пеевски се появи видимо отслабнал в сградата на ДАНС и тогава препоръча диета на Ивайло Мирчев. Делян Пеевски направи коментар за външния вид на политика от ДБ, след като Мирчев обяви, че Методи Лалов взривява партията след поръчка от Пеевски.

„Излишно е да коментирам Ивайло Мирчев. Единствено, ако той бъде избран за народен представител, мога да му помогна с диета, стига, разбира се, неговият началник Иво Прокопиев да му позволи да общува с мен“, каза тогава депутатът от ДПС.