Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през април?

Астрология
18:00 - 30 Март 2022
8958
Само в Lupa.bg: Какво да очаква всяка зодия през април?

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя специално за Lupa.bg освен дневния хороскоп според Луната, и хороскоп за месеца, като описва какво да очаква всяка зодия. 

ОВЕН – с настъпването на пролетта и Слънце в Овен през април ще се чувствате много по-ентусиазирани и енергични, обнадеждени и настроени позитивно. Изпълнени сте с много нови идеи и планове за бъдещето. Време е добре да ги обмислите и да създадете стройна организация по тяхното осъществяване. Тези от вас, които нямат други рождени планети в знаците Телец, Лъв, Скорпион или Водолей ще се радват на нови приятелства, на морална и финансова подкрепа от близки, приятели и високопоставени хора.

Ако имате планети в тези знаци, предпазвайте се от хора, които биха ви пречили.

Силно ви вълнува и случващото се в обществото, като някои от вас могат да се включат активно в обществения живот. Много благоприятен месец за работа или ново членство в организации или политически партии, за групови дейности, за допълнителна работа с цел повишаване доходите в семейството.

ТЕЛЕЦ – по-трудно ще ви бъде през първата половина на месеца и то най-вече на родените между 11 и 20 май Телци. Бавно и постепенно се стабилизирате емоционално, ежедневието забавя своя ход и се успокоява живота ви. Или поне засега.

След 16 април имате шанс за нови запознанства и ползотворни контакти, интересни и романтични преживявания, по-добри печалби и приходи. Добър период за семейни празници, за довършване на дейности и бизнес проекти, за романтика и любов. Много успешен период за творците, финансистите, адвокатите и други професии от законодателната сфера.

И въпреки това много от вас ще са понижени физически сили и ще се нуждаят от малко почивка и е добре да ограничите контактите, за да се възстановите. На 17, 24 и 29 април бъдете внимателни за конфликти, неприятности, травми, транспортни и други инциденти. Не пътувайте и не шофирайте!

БЛИЗНАЦИ – по-ползотворен за вас е първата половина на месец април. Много по-лесно ще реализирате своите цели, макар и да сте затрупани с отговорности и задачи. Много добър период за взаимодействие с чуждестранни партньори, пътувания зад граница, внос и износ на стоки, реклама, разрешаване на юридически въпроси.

Любовта ще е малко на заден план, а е възможно да възникват и противоречия във взаимоотношенията с партньорите, включително и в бизнеса.

Месецът не е благоприятен за нови интимни или бизнес връзки, за големи капиталовложения или разрешаване на съдебни спорове, особено през втората половина на април (предимно родените през май Близнаци).

Няма да се чувствате особено стабилни финансово, затова се въздържайте от харчене на пари за ненужни неща. Избягвайте и спекулативни дейности, за да не си навлечете неприятности с властта.

РАК – до 15 април е много важно да бъдете по-адаптивни, тъй като този период не е от най-спокойните за вас, особено за родените след 10 юли Раци. Ежедневието ви ще е по-напрегнато. Често ще се появяват трудности и пречки, затова не планирайте нищо важно и не се натоварвайте с много работа през първата половина на месеца.

От 16-ти нататък навлизате в много по-успешен и ползотворен период. Много по-лесно вече ще постигате желаното, а и звездите ще подкрепят всяко ваше действие или начинание. Бизнесът и кариерата ви ще са по-стабилни, а любовните и семейни отношения ще процъфтяват.

Очакват ви добри новини от далеч, приятни преживявания, семейни придобивки, много топлота и обич в семейството или в интимните отношения при свободните хора.

Време е да берете плодовете на труда си и да се радвате на много добри приходи и повече печалби.

ЛЪВ – затрудненията и ограниченията при вас ще продължат само през първата половина на месеца, след което „облаците ще се разсеят“ и постепенно ще отминават през втората половина на април. Но през този месец напрежението ще усещат най-силно родените през трета декада Лъвове. Често ще се налага да влизате в защитна роля, да влизате в директна конфронтация с партньори или опоненти.

Възможни са и грижи около възрастен роднина. Въпреки това имате и добри възможности за изяви, постижения и нови предложения от задгранични партньори. Някои измежду вас ще имат и шанс да заминат в чужбина. Уреждането на документи, пътуванията и общуването ви с хората е по-благоприятно до 10 април. Ако ви предстоят решения, изпити, преговори или сделки, осъществете ги до тогава.

След 14-ти се налага да сте пестеливи и да се приспособявате към новите условия и хора.

ДЕВА – до средата на месеца акцентът пада върху работата и здравето. В работата при някои от вас предстоят структурни промени – съкращаване на служители или обявяване и явяване на конкурси за работа. Възможни са и конфликти на работното място с колеги или подчинени.

Грижете се за здравето си - подсилете организма с витамини и минерали, не се натоварвайте прекалено и избягвайте стреса. От 15 април навлизате в много динамичен период, особено родените в края на август и първите десет дни на септември Деви. Ще се появят хора, които със скрити методи и средства, създавайки интриги и конфликти ще се стремят да ви дискредитират и навредят по някакъв начин.

Не се доверявайте и не споделяйте мислите и плановете си.

Предпазвайте се също от измами и кражби, особено през последната седмица на април. Проверявайте всяка предоставена ви информация.

ВЕЗНИ – всичко ще върви по план при вас до 14 април – радостни мигове и придобивки в семейството, спокойни интимни отношения, успешно развитие в делата ви. След 15 април акцентът вече е върху работата ви, взаимоотношенията ви в ежедневието с хората от обкръжението, здравето. При някои от вас ще има сериозен интензитет на работното място с по-голяма натовареност.

Възможни са интересни нови запознанства и връзки чрез работата ви. При други може да се появи здравословен проблем или влошаване на състоянието при болни хора през втората половина на април. Предразположени сте към вирусни или инфекциозни или ендокринни заболявания, хипертонични кризи.

Избягвайте къпане в басейни и джакузита. Предпазвайте се от инфекции. Носете удобни обувки. Ограничете мазнините и алкохола. Избягвайте пътуване по вода и шофиране в нетрезво състояние.

СКОРПИОН – по-силно ще бъде напрежението за вас в ежедневието през първата половина на април, особено за родените през трета декада на Скорпион. Акцентът пада върху дома, семейството, родителите и личния ви живот. По-често ще срещате неразбиране и трудности, грижи в семейството или около близък роднина.

При някои от вас може да възникнат здравословни неразположения, а при възрастните и болните хора – временно влошаване на здравето.

Грижете се за своето и на близките си здраве. Избягвайте до средата на месеца строително-ремонтни дейности; работа със запалими и избухливи вещества, с режещи машини или електричество / кабели. След 15 април отминават напрегнатите аспекти на Марс.

Имате шансове за придобивки, любов и топлота в семейството, поводи за радост и финансова стабилност. Но може да възникнат спорове с някого, проявявайте разбиране.

СТРЕЛЕЦ – за вас по-наситен с контакти, пътувания, преговори и договорни отношения е първата половина от месец април. Възползвайте се и свършете до 15 април по-важните за вас дела или покупко-продажби. От 15 април до края на месеца не предприемайте рисковани действия или нови начинания, защото този период не е благоприятен за това.

Личните или бизнес партньорства ще са по-нестабилни, а и приходите може да са по-малко. Избягвайте капиталовложения. Между 17 и 24 април избягвайте пътуване на дълъг път, шофирайте и в населеното място по-внимателно. Звездите създават предпоставка за спорове и конфликти на работното място с колеги, подчинени или наематели; неприятности с / загуба на документи.

Вземете превантивни мерки срещу обири в дома на пари и ценности, за течове. През втората половина на месеца ще е по-дъждовно и има опасност на места от наводнения. 

КОЗИРОГ – през първите десет дни на април от вас се изисква повече търпение и толерантност, за да избегнете конфликти – с колеги, подчинени или роднини. До 15 април акцент ще са финансовите въпроси и собствеността. Периодът не е добър за скъпи покупки и капиталовложения, възможно е да възникнат непредвидени разходи и да се почувствате затруднени. След 15-ти навлизате в по-спокоен и успешен период.

Много по-лесно ще възприемате всяка информация, концентрацията ви ще е много добра. До края на месеца ще сте много по-интуитивни, предпазливи и комуникативни.

Добро време за преговори, покупко-продажби, подписване на договори, уреждане на документи, явяване на изпити или интервю за работа.

Можете да подобрите взаимоотношенията си с някого, с когото на по-ранен етап сте имали спорове. Близките ви и любими хора ще ви подкрепят и вдъхновяват. 

ВОДОЛЕЙ – през първата половина на месеца ще сте като на педал. Все нещо ще се появява и се налага да го свършите. Ангажиментите и отговорностите ще са повече, отколкото можете да поемете. Това ще се отрази, разбира се, на нервната ви система и може да почувствате здравословно неразположение от напрежение. Други може да бъдат изключително затруднени, затормозени емоционално от някои житейски несгоди.

Често ще усещате липса на енергия, невъзможност да се справите. Препоръката ми е да не се натоварвате до 14-ти, да се предпазвате от инциденти и неприятности. От 15 април започват да се отварят врати една по една и ще почувствате облекчение. Наситен период с контакти.

Тези, които са без работа, могат да намерят. Ще се радвате на повече приходи и печалби. Планирайте по възможност и свършете всичко важно през втората половина на месеца.

РИБИ – в началото на месеца все по-често ще изпитвате нужда от усамотение. И е добре малко да се разредите малко контактите. Много от вас ще усещат недостиг на сили и енергия. Ако ангажиментите ви не го позволяват, тогава гледайте да не предизвиквате завист.

Не споделяйте лична информация, свои бъдещи планове. Избягвайте хора, които биха ви въвлекли в някаква интрига. Интуицията ви е силна, разчитайте на нея. От 15-ти звездите се подреждат много добре за вас. Ще привличате погледите и вниманието на хората. Навлизате в един романтичен период, особено младите представители на знака.

Направете нова прическа, купете си нещо за душата. Вдъхновението и ентусиазма се засилват. Все по-често ще имате поводи за радост, пътувания, придобивки.

Много активен период на контакти. Между 17 и 21 април бъдете по-внимателни зад волана, ако шофирате.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

 Кардиналните знаци:Овен, Рак, Везни и Козирог – 2, 9, 16, 22 и 29 април.

Неподвижните знаци:Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 3, 4, 11, 12, 17, 18, 23, 24, 25 и 30 април.

Подвижните знаци:Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 6, 7, 13, 14, 19, 20, 26 и 27 април.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ АПРИЛ 2022:  

Новолуние – 01.04.2022 – 09:24 часа – Луна в Овен

Първа четвърт – 09.04.2022 – 09:47 часа – Луна в Рак

Пълнолуние – 16.04.2022 – 21:55 часа – Луна във Везни

Последна четвърт – 23.04.2022 – 14:56 часа – Луна във Водолей

Новолуние и слънчево затъмнение – 30.04.2022 – 23:28 часа – Луна в Телец

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:  

02.04.2022 от 16:51 ч. - 02.04.2022 до 19:50 ч.

05.04.2022 от 04:53 ч. - 05.04.2022 до 06:04 ч.

07.04.2022 от 06:15 ч. - 07.04.2022 до 18:30 ч.

10.04.2022 от 04:01 ч. - 10.04.2022 до 07:00 ч.

12.04.2022 от 13:16 ч. - 12.04.2022 до 17:07 ч.

14.04.2022 от 21:11 ч. - 14.04.2022 до 23:46 ч.

17.04.2022 от 00:57 ч. - 17.04.2022 до 03:22 ч.

19.04.2022 от 02:55 ч. - 19.04.2022 до 05:16 ч.

20.04.2022 от 23:56 ч. - 21.04.2022 до 06:52 ч.

23.04.2022 от 06:53 ч. - 23.04.2022 до 09:17 ч.

25.04.2022 от 03:33 ч. - 25.04.2022 до 13:14 ч.

27.04.2022 от 16:36 ч. - 27.04.2022 до 19:10 ч.

30.04.2022 от 00:38 ч. - 30.04.2022 до 03:19 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.

29.03.2022 г.